Primer pla de Kiko Rivera

Kiko Rivera explica què ha passat amb els 150.000 euros

Kiko parla per primera vegada després de patir l'ictus

Kiko Rivera segueix molt pendent de tot el que passa al voltant de la família. Fa una setmana, Isabel Pantoja tornava a la primera línia mediàtica després d'acusar a una amiga de tenir un deute amb ella. Li reclamava 150.000 euros després d'anul·lar un compromís professional.

El DJ ja ha advertit que es vol mantenir al marge de tots els conflictes de Cantora. Després de patir un ictus intenta recuperar-se al costat de la seva dona i les seves filles. No vol saber res de la cantant, però tampoc de la germana.

Kiko sap perfectament tot el que passa a aquella casa, però de moment prefereix guardar silenci. Recentment abordava el seu estat de salut amb els seguidors de les xarxes socials. Al contrari del que es pensava, ho feia de franc.

Més d'un el va acusar de voler treure partit de la malaltia. Es va especular que vengués una exclusiva donant detalls del que havia passat, però de moment no ha estat així. Per tant, ja n'ha tancat unes quantes boques.

L''univers Sálvame ' ja ha posat a treballar tota la maquinària per rescatar Isabel Pantoja. En realitat, mai no l'havien abandonat, encara que ara és un bon moment per col·locar-la de nou al punt de mira. Aprofitant aquesta nova polèmica, el DJ podria tornar als platós o concedir una entrevista a una exclusiva.

Primer pla de Kiko Rivera amb una gorra i mig sormient
Kiko Rivera estaria disposat a tornar a un plató | GTRES

S'ho estan posant en safata perquè reaparegui com més aviat millor. I ell possiblement no s'ho pensarà gaire.

Una amiga de la cantant, Begoña Gutiérrez, es va asseure fa una setmana al Deluxe. Va assegurar que la relació entre elles s'havia trencat i la culpa la tenia els 150.000 euros que li devia l'artista. Pel que sembla, havia incomplert un contracte relacionat amb la gira americana que tenien tancada i que va optar per endarrerir-la per problemes amb el visat.

Kiko Rivera sap que la seva mare no disposaria d'aquesta quantitat de diners. Però això podria accelerar la venda de Cantora, que ja fa un temps que és al mercat, però que no ha aconseguit encara comprador. És una cosa que afecta també el marit d'Irene Rosales, que té un percentatge d'aquesta finca.

En qualsevol cas, les declaracions de Begoña tornen a tornar a deixar en mal lloc Isabel. Va planejar aquesta gira de concerts abans de la pandèmia, però quan va decidir tornar als escenaris va optar per associar-se amb un altre promotor. Es pot dir que la va deixar 'tirada' i amb un contracte per complir.

La relació que mantenien aquestes dues amigues anava més enllà del que era professional. I per deixar-ne constància va compartir uns àudios de les converses amb la cantant. «Una altra amiga diria, 'mira, com ets a Cantora passaré el dia amb tu', però com que ets dolenta i gossa», se sent a la vídua de Paquirrin.

Kiko Rivera, contra tots

Kiko Rivera intenta recuperar-se de l'ictus a casa seva. Tant la seva germana com la seva mare han intentat anar-lo a visitar, però ell els ha tancat totes les portes. En el cas d'Isa, es va plantar a l'hospital, però no li van permetre entrar a l'habitació.

L'artista es va posar en contacte amb Irene Rosales i li va recomanar que es quedés a casa. Pel bé del DJ, el millor és que se'n mantingués lluny. Només ha aconseguit fer les paus amb la seva cosina Anabel, que va ser una de les poques persones que el va poder veure.

Anabel va ser una de les poques persones que va poder anar a visitar Kiko Rivera
Anabel va ser una de les poques persones que va poder anar a visitar Kiko Rivera | INSTAGRAM: @RIVERAKIKO

Begoña va revelar els continus enfrontaments que hi havia entre Isabel i la seva filla. «No puc més, no puc consentir el que està fent», se'l va sentir als àudios l'artista. Continuava dient que «jo l'estimo, encara que ella digui que no».

Kiko Rivera coneix molts secrets de la família, i potser no vol desaprofitar aquesta oportunitat. No descarta que pugui reaparèixer als mitjans per continuar atacant la seva germana.