Kiko Rivera, abandonat pels seus germans en el bateig de la seva filla

Carlota, la segona filla del DJ i Irene Rosales, la gran protagonista de l'esdeveniment

Irene Rosales y Kiko Rivera en el bautizo de su hija Carlota
Kiko Rivera i la seva parella, Irene Rosales en el bateig de la Carlota | Catalunya Diari

Castilleja de la Cuesta, Sevilla, ha estat el lloc escollit per Kiko Rivera i Irene Rosales per celebrar el bateig de la seva segona filla, Carlota. La petita s'ha convertit en la gran protagonista d'aquest dissabte, 21 d'abril, en una cerimònia on s'han apropat grans celebritats.

Com era d'esperar, la mare de Kiko Rivera, i àvia de la nena, Isabel Pantoja, no s'ha perdut l'acte. Tampoc Chabelita, la germana del DJ, que ha vingut acompanyada del seu fill, Albertito. No obstant això, hi ha hagut dues absències destacades, Cayetano i Fran Rivera.

Chabelita Pantoja no es va perdre el bateig de la seva neboda
Chabelita Pantoja no es va perdre el bateig de la seva neboda | Catalunya Diari

Els germans de Kiko no s'han deixat veure en tota la jornada, en una falta que semblava programada, ja que tampoc han aparegut les respectives dones dels dos toreros, Eva González i Lourdes Montes.

La temporada taurina de Cayetano Rivera

Cayetano Rivera va avançar que no estaria a la celebració en unes declaracions prèvies. El torero va lamentar que «no hi puc anar, perquè no hi sóc». L'impediment venia motivat a causa que el 29 d'abril inaugura la temporada taurina a Trujillo.

No obstant això, Cayetano i Kiko van voler demostrar la complicitat i harmonia que existeix entre tots dos. Els germans van publicar una fotografia on apareixien compartint «una estoneta» en un restaurant. A la imatge, Kiko desitjava «moltes estones més com aquesta».

Fran i Kiko Rivera, sense problemes

Per la seva part, Francisco Rivera no ha argumentat públicament la seva absència. Tot apunta que, de la mateixa manera que Cayetano, el fill d'Isabel Pantoja s'ha vist impedit per compromisos laborals, els quals han fet impossible la seva assistència al bateig de la seva neboda Carlota.

«He trobat a faltar els meus germans», admetia Kiko Rivera un cop acabada la celebració. No obstant això, comprenia que «havien de torejar», motiu pel qual va demanar als mitjans de comunicació «que ningú busqui problemes on no n'hi ha».
 


Comentaris

envia el comentari