YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Kiko Rivera incompleix la promesa que va fer a Irene Rosales a la primera de canvi

El fill d'Isabel Pantoja deixa plantada Sofía Cristo

Primer pla d'Irene Rosales amb el seu marit Kiko Rivera de fons
El fill d'Isabel Pantoja deixa plantada Sofía Cristo| GTRES


Kiko Rivera sorprenia tots els seus seguidors anunciant la seva ferma decisió de posar-se en mans de professionals per superar d'una vegada per totes el seu problema amb les addiccions. Tot i que el Dj porta temps sense consumir, la por davant d'una recaiguda l'ha fet reaccionar i demanar ajuda. Tant ell com la seva dona, Irene Rosales, són conscients que això no se supera amb una setmana al Rocío, lloc on va estar amb la seva mare en el moment en què aquesta es va assabentar de les seves addiccions, i que encara queda un llarg camí per endavant.

Va ser el passat cap de setmana quan, durant una conversa amb Sofía Cristo al seu canal de Twich, Kiko Rivera va confirmar que començaria una teràpia en un centre molt conegut de Sevilla. Allà l'esperaria la filla d'Ángel Cristo i Bárbara Rey, que s'ha convertit en un dels seus grans suports.

Kiko Rivera incompleix la seva paraula

La por que els problemes que manté amb la seva mare puguin acabar portant de nou a l'infern de certes substàncies estupefaents ha fet que Irene Rosales es mostri molt preocupada per la situació personal del seu marit. La por a una recaiguda és compartida tant per la col·laboradora de 'Viva la vida' com pel propi Kiko River,a i d'aquí que decidís anar a un centre especialitzat.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Tot estava preparat perquè el fill d'Isabel Pantoja comencés la seva teràpia el passat dilluns 15 de març. Sofía Cristo va viatjar fins a Sevilla i va acudir la centre per estar present en el primer dia de Kiko Rivera. Però aquest no es va presentar. Els mitjans allà presents van poder parlar amb Sofía Cristo i aquesta va detallar el pla terapèutic del Dj.

«Vull preservar la intimitat de tots els pacients i també la de Kiko, com és normal. És un tractament molt personal, privat i cal protegir el pacient sempre. Kiko té el seu pla terapèutic fet. Està en molt bones mans, com la resta de pacients, i si ell vol explicar alguna cosa, que us ho expliqui ell», deia. A la pregunta de si ella estaria al costat del seu amic, la filla de Bárbara Rey va ser contundent: «L'acompanyaré com puc acompanyar a altres pacients».

Conscients que Kiko Rivera no havia fet acte de presència, els reporters han volgut recollir la impressió de Sofía Cristo que, discretament, ha evitat pronunciar-se: «Jo mai he dit l'hora i el dia, no sé qui ho ha dit. El centre tampoc. Mai he avisat ningú. Sí que es va dir que començaria aquesta setmana, però mai he dit ni el dia ni l'hora», defensava.

Irene Rosales segueix donant suport a la decisió del seu marit

Per a la col·laboradora de 'Viva la vida', el fet de saber que Kiko Rivera decidia posar-se en mans de professionals ha estat un gran alleujament. Irene Rosales ho va passar molt malament durant el temps en què Kiko Rivera consumia i encara no ha aconseguit superar del tot aquells moments. La seva màxima preocupació és que el seu marit es recuperi i sempre ha mantingut que el problema de les addiccions no es va acabar en aquella famosa setmana al Rocío.

Es tracta d'un procés llarg i dur, on es requereix l'ajuda de persones que entenen el que significa estar en aquesta situació, com és el cas de Sofía Cristo . Per això, en transcendir la notícia de l'absència de Kiko Rivera en el seu primer dia de teràpia, Irene Rosales ha preferit mantenir-se en silenci.

Els mitjans de comunicació ubicats a les portes del seu domicili l'han abordat per saber què opina sobre que el seu marit no hagi anat a teràpia, però lluny de mostrar-se preocupada, Irene Rosales ha contestat amb un somriure deixant clar que no està preocupada per l'absència de Kiko al centre de rehabilitació.


Comentaris

envia el comentari