El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

Inesperada traïció a Kiko Rivera: el seu gran amic l'ha venut

Es tracta d'un rostre molt conegut de la televisió

Kiko Rivera afronta un dels moments més complicats de la seva vida fins al moment. I és que no només es troba sense treballar a causa del coronavirus sinó que també ha de fer front a diferents deutes. Tot això sense passar per alt que es troba ficat de ple en una 'guerra' amb la seva mare (Isabel Pantoja). En concret, s'estan intercanviant retrets públicament i sembla que la situació s'intensificarà amb la possible participació d'advocats.

No obstant això, per si no n'hi hagués prou, al DJ se li afegeix una nova informació que li pot causar un enorme dolor, referint-nos al fet que un dels seus millors amics l'ha traït. De qui es tracta? De Rafa Mora, col·laborador de 'Sálvame'.

La traïció de Rafa Mora

Ahir en el citat programa de Telecinco va ser on es va revelar que el col·laborador i 'ex-tronista' de 'MYHYV' podria haver venut a Kiko Rivera., concretament, això es va descobrir durant la secció 'Quiero dinero', en què ara està concursant el paparazzi Antonio Montero. Tot va passar quan se li va plantejar a l'esmentat participant el repte de contestar una pregunta relacionada amb el seu company.

Montero ho va acceptar i va ser en aquest moment quan va escoltar la qüestió a la qual hauria de respondre: «Et va filtrar Rafa Mora on estaven de vacances Kiko Rivera i Irene Rosales perquè els fessis fotos sense que ells ho sabessin?». Davant aquesta pregunta, Montero es va quedar callat uns llargs segons sense respondre, fet que va generar una gran tensió al plató i especialment en el protagonista.

No obstant això, finalment va decidir contestar i va dir: «Sí». Així mateix, va afegir: «Mai m'haurien fet aquesta pregunta si Rafa no estigués darrere d'ella». La màquina que estableix si el concursant menteix o no, 'Kopérnica', va exposar que Antonio Montero deia la veritat.

Estupefacció al plató de 'Sálvame'

Si l'enunciat de la pregunta ja va deixar a tots els col·laboradors de 'Sálvame' realment sorpresos, molt més va ser l'estupor en conéixer la resposta, en especial, potser la col·laboradora María Patiño va ser la que es va mostrar més perplexa i no va poder evitar dir en veu alta: «Traeix al seu amic Kiko!».

Rafa Mora va estar amb la cara desencaixada davant la situació que s'estava vivint i negava haver jugat amb el seu amic Kiko Rivera. Per aquest motiu Antonio Montero no va dubtar a exposar: «Aquí no hi ha cap traïció a ningú». No obstant això, el programa va arribar a la seva fi i el paparazzi no va poder matisar la resposta que havia donat. Caldrà esperar per veure aquesta tarda com justifica que el col·laborador li passés a ell certa informació del fill d'Isabel Pantoja.

Amistat a la corda fluixa

A costa de les explicacions que doni avui Antonio Montero, el que està clar és que l'amistat entre Kiko i Rafa està ara en dubte. Una amistat que va començar anys enrere i de la qual el col·laborador de 'Sálvame' sempre ha presumit de forma pública.

En concret, aquesta estreta relació ha servit a l'ex-tronista' per, entre altres coses, convertir-se en figura imprescindible en el citat espai perquè quan s'aborda qualsevol tema relacionat amb la família Pantoja, ell té informació de primera mà. Una mostra d'això és que en els últims dies, Rafa Mora ha explicat que Kiko Rivera està passant-ho malament per la 'guerra' amb la seva mare.

És més, ahir mateix, va revelar que després del comunicat de la 'tonadillera', el DJ considera que la relació amb la seva progenitora «està morta». Sigui com sigui, el que està clar és que la pregunta i la resposta de Montero posa ara l'amistat entre aquests joves a la corda fluixa. Podrà superar aquesta revelació d'una traïció? El temps ho dirà.