ÚLTIMA HORA

💉 Pfizer endarrereix entre tres i quatre setmanes l'entrega de vacunes a la Unió Europea

Kiko Rivera, sobre les seves aventures amoroses: «Vaig ser un 'latin lover'»

El fill d'Isabel Pantoja està travessant una forta depressió

Kiko Rivera en una imagen de archivo
Kiko Rivera, en una imatge d'arxiu | Cedida

Kiko Rivera n'ha tornat a fer de les seves. El 'DJ', qui s'ha apartat dels escenaris al·legant que atravessa una depressió, va sorprendre tothom amb una sèrie de revelacions força sonades que va dur a terme al programa ‘Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition’. Espai que, de fet, es va gravar abans que Rivera optés per esborrar totes les fotografies del seu Instagram.  

  

  

El fill d'Isabel Pantoja, doncs, no va tenir cap mena de mirament per parlar obertament sobre les seves relacions, mentre Julio José Iglesias, Elena Tablada i Toñi Salazar, no donaven crèdit a les paraules de Rivera. 

Algunas de las mujeres que pasaron por la vida de Kiko Rivera, como Techi o Triana
Algunes de les parelles de Kiko Rivera, com Techi o Triana | Telecinco

 

Kiko Rivera es considera un «‘latin lover’»

«Vaig ser un 'latin lover', un faldiller. Va ser terrible», va començar relatant amb un somriure Kiko Rivera mentre afegia: «Recordo aquells anys que van ser meravellosos i ho vaig aprendre pràcticament tot. Vaig conèixer moltes coses, comences a experimentar un altre tipus d'aventures... Sincerament, recordo aquells temps amb molt afecte».

Va ser durant aquest període de «'latin lover'», quan Rivera va sortir amb noies amb les quals va omplir pàgines i pàgines del cor. Alba, Techi, Triana, Marcia o, fins i tot Tamara GorroMaría Lapiedra van ser algunes de les parelles amb les quals Rivera va «conèixer moltes coses».

Irene Rosales y Kiko Rivera en el bautizo de su hija Carlota
Irene Rosales i Kiko Rivera, amb la seva filla Carlota | CatalunyaDiari.cat

 

Múltiples conquestes abans de conèixer Irene

Tot i que Jessica Bueno va ser una de les dones més importants de la seva vida —van tenir el primer fill de Rivera: Francisco—, el mateix Kiko va confessar que va ser Irene Rosales qui li havia fet assentar el cap d'una vegada per totes.

Al costat d'Irene, doncs, Rivera confessa haver trobat l'estabilitat emocional —tot i que ara mateix travessa un mal tràngol amb la seva depressió— i ja ha superat la seva etapa de faldiller. 


Comentaris

envia el comentari