Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Kiko Rivera, sobre les seves aventures amoroses: «Vaig ser un 'latin lover'»

El fill d'Isabel Pantoja està travessant una forta depressió
Kiko Rivera, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Kiko Rivera n'ha tornat a fer de les seves. El 'DJ', qui s'ha apartat dels escenaris al·legant que atravessa una depressió, va sorprendre tothom amb una sèrie de revelacions força sonades que va dur a terme al programa ‘Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition’. Espai que, de fet, es va gravar abans que Rivera optés per esborrar totes les fotografies del seu Instagram.  

 

  

  

El fill d'Isabel Pantoja, doncs, no va tenir cap mena de mirament per parlar obertament sobre les seves relacions, mentre Julio José Iglesias, Elena Tablada i Toñi Salazar, no donaven crèdit a les paraules de Rivera. 

 

Algunes de les parelles de Kiko Rivera, com Techi o Triana | Telecinco

 

Kiko Rivera es considera un «‘latin lover’»

«Vaig ser un 'latin lover', un faldiller. Va ser terrible», va començar relatant amb un somriure Kiko Rivera mentre afegia: «Recordo aquells anys que van ser meravellosos i ho vaig aprendre pràcticament tot. Vaig conèixer moltes coses, comences a experimentar un altre tipus d'aventures... Sincerament, recordo aquells temps amb molt afecte».

 

Va ser durant aquest període de «'latin lover'», quan Rivera va sortir amb noies amb les quals va omplir pàgines i pàgines del cor. Alba, Techi, Triana, Marcia o, fins i tot Tamara GorroMaría Lapiedra van ser algunes de les parelles amb les quals Rivera va «conèixer moltes coses».

Irene Rosales i Kiko Rivera, amb la seva filla Carlota | CatalunyaDiari.cat

 

Múltiples conquestes abans de conèixer Irene

Tot i que Jessica Bueno va ser una de les dones més importants de la seva vida —van tenir el primer fill de Rivera: Francisco—, el mateix Kiko va confessar que va ser Irene Rosales qui li havia fet assentar el cap d'una vegada per totes.

 

Al costat d'Irene, doncs, Rivera confessa haver trobat l'estabilitat emocional —tot i que ara mateix travessa un mal tràngol amb la seva depressió— i ja ha superat la seva etapa de faldiller. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris