L'èxit multitudinari de Kiko Rivera a Nova York podria ser comprat

Acusen el DJ d' haver pagat quantitats ingents de diners per aconseguir vendre totes les entrades
Imatge d'arxiu de Kiko Rivera | Instagram @Kikorivera

 

Fa uns mesos, la carrera artística del cantant Kiko Rivera va creuar l’oceà per aterrar als EUA. Al cap de poc es va saber que havia tingut un èxit rotund i que havia esgotat totes les entrades al seu últim esdeveniment a la ciutat de Nova York.

L'èxit del DJ queda en entredit

 

Segons ha desvelat Javi ‘El Gordo’, el fill de la Pantoja hauria pagat xifres desproporcionades de diners en la seva estratègia de màrqueting per donar-se a conèixer als EUA amb l’objectiu d’aconseguir el màxim d’èxit i de contractes possibles.

 

 

A més, ha acusat al mànager del DJ de vendre fum; i ha afegit que no es pot vendre un producte que no existeix, ja que «cantant és qui canta sense micròfon, i canta a cappella. Diga’m de què presumeixes i et diré les teves carències».

 

Imatge de Kiko Rivera en el seu debut a Nova York com a Dj internacional | GTRES

 

El productor musical Alejandro Abad també ha comentat al programa ‘Socialité’ que aquest estil de promocions són normals a l’esfera musical i que per fer un esdeveniment multitudinari de tal magnitud, és possible que el cantant Kiko Rivera s’hagi deixat tots els seus estalvis per poder tenir tal repercussió; «Ja se sap que una presentación a Nova York com la que va fer es paga i prou», va resoldre el productor.

 

 

D'altra banda, el crític musical Fernandisco, afirmava: «Kiko Rivera no vol ser un artista, jo crec que vol ser un personatge mediàtic, que surti a la televisió a totes hores i que protagonitzi moltíssims programes, però d’aquí a ser un artista, jo crec que encara li queda una mica».

 

Vídeo sospitós

 

A causa de totes aquestes declaracions, el fet que el DJ doni a entendre que mentre aquí a Espanya no el valoren, a Nova York se’l rifen, queda en entredit, i més després del vídeo que va publicar.

 

Kiko Rivera en una de les seves presentacions com a DJ | La Coctelera

 

Les imatges en qüestió les va mostrar ell mateix a través de les xarxes socials per anunciar que havia aconseguit el ‘Sold Out’ de l’esdeveniment, però en elles hi apareixien persones amb roba d’estiu, cosa que ha originat sospites sobre si estaven gravades des de feia temps.

El programa de televisió  ‘Socialité’ per la seva part, també ha realitzat una investigació i es va desplaçar a Nova York per demostrar que realment el fill de la Pantoja no és conegut.

Comentaris