YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Kiko Rivera parla sobre l’ingrés a presó d’Isabel Pantoja

El DJ ha explicat als seus companys de ‘GH Dúo’ alguns detalls íntims d’ell i de la seva mare

Kiko Rivera en el jardín de 'GH Dúo'
Kiko Rivera ha tornat a sincerar-se amb els seus companys | Telecinco

 

Ja ha començat el compte enrere per saber qui serà el guanyador de ‘GH Dúo’. El nombre de concursants s’ha reduït notablement i aquests aprofiten la majoria de moments per conversar i parlar sobre experiències íntimes de les seves vides fora de la casa de Guadalix de la Sierra. En aquest sentit, Kiko Rivera ha tornat a sincerar-se amb els seus companys i ha tret a la llum un tema molt personal com és l’ingrés a presó de la seva mare, Isabel Pantoja.

L’audiència, al costat de Kiko

Aquest fet ha sorprès l’audiència perquè no s’esperava que el DJ posés sobre la taula un assumpte tan polèmic i delicat. Tot i això, és cert que Kiko ha aconseguit guanyar-se l’afecte del públic amb gestos com aquest perquè ha donat moltes dades i confessions noves sobre la seva vida durant l’emissió del programa, com el dia que va explicar que havia patit una greu addicció a les drogues.

I precisament aquest tema va ser el punt de partida de la seva nova confessió, ja que va reflexionar sobre els diners que havia malgastat com a conseqüència de la seva malaltia. «Sabeu quan em vaig adonar de l’imbècil que havia sigut i de tots els diners que havia malgastat? Quan a la meva mare se la van emportar on se la van emportar».

Una experiència dura

Kiko Rivera hablando en el jardín de 'GH Dúo'
Kiko Rivera continua lamentant-se del passat | Telecinco  

Amb aquestes paraules, Rivera va iniciar el seu discurs i va continuar dient el següent. «Ella necessitava una quantitat de diners i jo la vaig tenir però quan li feia falta, no la tenia perquè l’havia gastat». Sembla que aquest fet ha sigut un tràngol molt dur per Rivera, ja que va explicar la situació visiblement afectat. De fet, ell mateix va assegurar que en aquella època va plorar moltíssim i pensant en el present, va dir que aquella l’experiència li havia servit per veure la vida d’una altra manera.

En aquest sentit, va afegir que fins i tot ara podia aconsellar la seva germana, Isa Pantoja, sobre aquests assumptes per evitar que hagi de passar per la mateixa situació. «Li dic que no gasti tants diners, que no se’n vagi de viatge i que guardi els diners o els inverteixi», va concloure el fill d’Isabel Pantoja.


Comentaris

envia el comentari