Kiko Rivera parla obertament del seu primer fill

El fill d’Isabel Pantoja va explicar als seus companys de ‘GH DÚO’ la relació que manté amb el seu fill Francisco

Kiko Rivera parla per primera vegada del seu fill Francisco
Kiko Rivera parla per primera vegada del seu fill Francisco | TELECINCO

Després de confessar el seu problema d’addicció amb les drogues, Kiko Rivera sembla alliberat i ha explicat més temes de la seva vida privada, i és que sembla que el seu pas per la ‘GH DÚO’ li serveix de teràpia. Aquesta ocasió, el fill d’Isabel Pantojaha explicat la relació que té amb el seu fill Francisco.

Kiko explica la relació amb el seu primer fill

Tot i que no es parla mai d’ell, Francisco Rivera Bueno és el fill gran de Kiko Rivera i el primer nét que va tenir Isabel Pantoja, que va ser fruit de la relació del dj amb la model Jessica Bueno. Francisco és el germà gran, doncs, de Carlota i Ana, les dues filles que té el cantant amb la seva parella actual Irene Rosales. Tot i passar desapercebut, Kiko ha volgut explicar als seus companys de la casa de Guadalix com és la relació que manté amb el seu fill.

En plena confessió amb els seus companys, Kiko va iniciar la conversa explicant que vivien de lloguer en una casa i de com distribuïen les habitacions amb les filles: «Si puges a la planta de dalt, està l’habitació de les nenes, l’habitació del nen, que la fa servir quan ve, i el nostre».

El Dj va explicar la bona relació de les seves filles amb el petit
El Dj va explicar la bona relació de les seves filles amb el petit | TELECINCO

 

Quan va treure el tema dels tres fills, va ser quan Kiko Rivera es va obrir i va explicar com és la relació amb el seu fill Francisco que viu a Anglaterra amb la seva mare: «Sempre que ve li agrada dormir amb mi al sofà. A més, ell es posa a la zona més llarga i a mi em deixa la més petita. Quan ve és perquè són vacances, ells ja sap que anar amb el papa significa que no ha d’anar a l’escola, no ha de fer deures, no ha de fer res».

A més, Kiko Rivera també va voler explicar com és la relació del nen amb les seves dues germanes, Ana i Carlota: «La germana petita l’adora. Moltes vegades penso, que amb el poc temps que passen junts, com pot estimar tant al seu germà. Em pregunta per ell cada dia», explicava molt orgullós.

Bona relació amb la mare del nen

El fill d’Isabel Pantoja també va parlar de la seva ex i mare del seu primer fill, Jessica Bueno, amb la que assegura tenir una molt bona relació tot i que just després de la ruptura van tenir els seus enfrontaments: «Jo no em vaig casar amb la mare del meu fill. Em vaig separar d’ella i tot i això, com és lògic, haig de seguir veient-la i tenint contacte amb ella. Té una mare meravellosa que el cuida moltíssim. Vam tenir els nostres enfrontaments com tothom, però després va ser perfecte».

Kiko Rivera i Jessica Bueno mantenen una bona relació
Kiko Rivera i Jessica Bueno mantenen una bona relació | CEDIDA

 

Tot i els típics enfrontaments que va tenir la parella una vegada es van separar, Kiko i Jessica van aconseguir arribar a un acord pel bé del seu fill i es van retirar totes les demandes que s’havien interposat. Tots dos van decidir que el nen visqués a Birmingham amb la seva mare, on viu perquè la seva parella actual juga a un equip de futbol anglès, i que compartís 15 dies amb el seu pare: «Els nens, quan són tan petits, estan millor amb la seva mare. És imprescindible que els pares es portin bé per la felicitat del seu fill» va admetre Kiko.


Comentaris

envia el comentari