IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Kiko Rivera pateix depressió perquè «ha explotat»

Rafa Mora ha valorat la pressió que té el DJ i que li ha provocat la malaltia

Kiko Rivera sufre depresión

Kiko Rivera pateix depressió | Gtres

Kiko Rivera té tots els seus seguidors preocupats, després que anunciés que pateix depressió. D'ençà que va comunicar la notícia de la seva malaltia, amics i coneguts del DJ s'han dedicat a animar-lo per millorar el seu estat d'ànim. 

  

  

Entre ells, destaca Rafa Mora, qui sempre ha mantingut una relació d'amistat amb el fill d'Isabel Pantoja. El col·laborador de 'Sálvame' va informar que Kiko «ha explotat», com a conseqüència de la pressió que l'ha rodejat en els últims mesos.

Kiko Rivera va desconnectar de tothom

Rafa Mora habla de la situación de Kiko Rivera
Rafa Mora parla de la depressió de Kiko Rivera | Telecinco

 

Preguntat per com va notar que Kiko Rivera estava passant un mal moment, Rafa Mora va argumentar que es va adonar que alguna cosa no funcionava quan, el dia del seu aniversari, no va contactar amb ell. «Em va trucar un amic, la seva mà dreta, i em va felicitar pels dos», va explicar. D'aquesta manera, l'extronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' va notar que alguna cosa no anava bé, ja que Kiko «és el típic amic que sempre et felicita». Per això, va imaginar que no estaria passant per un bon moment, encara que no pensava que la situació fos de tanta gravetat.

Kiko Rivera està deprimit

El tertulià va explicar que la situació de Kiko Rivera la coneix pel seu entorn proper, ja que «fa tres dies que no sé res d'ell». Es va mostrar sorprès després de conèixer que el DJ pateix una depressió, encara que va admetre que havia notat que «feia uns dies que no estava bé». 

No obstant això, Rafa Mora va alertar que el canvi d'estat d'ànim del seu amic no és de fa molt, ja que setmanes enrere Kiko va anar a veure la casa del televisiu. «El vaig veure molt content», va assegurar Rafa, indicant que el DJ es veia molt motivat, després de perdre 35 quilos. 

A més, els projectes professionals i la gira que estava preparant també eren arguments per estar eufòric. Tot i això, la pressió que el rodeja sembla que ha tingut més afectació de la desitjada, motiu pel qual Kiko Rivera ha decidit fer una aturada i tractar-se de la depressió abans de continuar la seva carrera.


Comentaris

envia el comentari