IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Kiko Rivera pateix una forta depressió: «Espero poder reunir les forces necessàries per tornar»

El fill d'Isabel Pantoja ho ha explicat a les xarxes socials | Ha decidit cancel·lar tots els seus compromisos professionals

Kiko Rivera, en una imagen de archivo.
Kiko Rivera pateix una forta depressió | CatalunyaDiari.cat

Dijous, tots els mitjans van recollir la notícia sobre el preocupant estat de salut de Kiko Rivera. El cantant va sorprendre tothom en anunciar que cancel·lava tots els seus compromisos professionals, i algunes veus indicaven que, a part de tenir molta febre, Rivera havia començat a tenir problemes amb la banda gàstrica que li van col·locar el mes de juliol del 2017 per ajudar-lo a perdre pes. 

La preocupació va anar augmentant, sobretot després de saber-se que el DJ feia diversos dies que estava malalt: «La febra continua pujant i jo cada dia em trobo pitjor», va explicar a través de les xarxes socials. Tot i això, sembla que el mal moment que travessa el fill de la Pantoja no es deu solament a problemes amb la seva operació i a la forta febra, sinó d'una altra malaltia, encara més preocupant. 

La depressió, el gran problema de Kiko

I és que el cantant pateix depressió, una malaltia molt dura. «Avui és un dia dur per a mi: Per culpa d'una depressió, i amb la finalitat d'evitar qualsevol dany addicional, he decidit retirar-me dels escenaris», va escriure Kiko, sobre el seu estat preocupant estat de salut. 

El mal moment que travessa el fill d'Isabel Pantoja l'ha obligat a cancel·lar qualsevol compromís professional. A més, ha decidit refugiar-se en la seva família, i ha preferit allunyar-se completament de les xarxes socials, que de vegades poden ser molt cruels amb qualsevol famós. En aquest sentit, ha pres una decisió molt radical: ha esborrat totes les imatges que havia compartit amb els seus seguidors. 

«Espero poder reunir les forces necessàries per tornar»

No obstant això, el cantant ha volgut agrair a tots els seus seguidors el suport incondicional en un moment tan dur. A més, també ha tingut unes paraules de record per a la seva família, i sobretot la seva dona, Irene Rosales, amb la que té actualment dues nenes. Recordem que, recentment, va celebrar el bateig de la més petita de la família, Carlota. 

«Gràcies a la meva dona per aguantar els meus mals humors, i els horaris tan dolents que de vegades portem els artistes. Gràcies a la meva família, i amics per estar en els pitjors moments com ho estan ara. Ells saben qui són», ha escrit. Finalment, el cantant ha explicat que espera «poder reunir les forces necessàries per tornar», però ha insistit que, per ara, «és impossible». 


Comentaris

envia el comentari