Isabel Pantoja, contra les cordes: Kiko Rivera podria haver venut part de Cantora

En els pròxims mesos s'esbrinarà si les informacions de 'Sálvame' són vertaderes

El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana
Kiko Rivera podria haver fet el seu somni de vendre Cantora realitat | Instagram @riverakiko

Fa unes setmanes, Kiko Rivera parlava a ‘Sábado Deluxe' sobre la possibilitat de vendre la seva part de Cantora. Concretament, el fill de la cançonetista revelava que hi havia un possible comprador molt interessat en la finca, encara que en aquells dies preferia mantenir-se en silenci i no revelar més detalls. No obstant això, ara com ara, la venda de la seva part de Cantora podria ser un fet. 

El conegut Dj podria haver fet el pas per a trencar definitivament la relació amb la seva mare després de la polèmica de l'herència del seu pare. 

Tot i que les informacions estan sobre la taula, Kiko Rivera ha desmentit els fets: «No hem parlat amb ningú ni ens hem reunit amb ningú per a avançar. Els meus germans m'han ofert compradors però no són ells. Aquestes coses van a poc a poc i no qualsevol compra una finca en aquestes condicions». 

Kike Calleja, l'encarregat de revelar la notícia

L'encarregat de donar a conèixer la notícia ha estat Kike Calleja, col·laborador habitual de 'Sálvame'. El susdit afirmava que el fill d'Isabel Pantoja hauria dut a terme la venda de la seva part de Cantora la setmana passada. «El passat 8 de febrer, dos dies davant del seu aniversari, va sortir molt tranquil d'un notari de Sevilla. Aquest dia 8 va vendre la seva part de Cantora», sentenciava el col·laborador. 

Segons Kike Calleja, el fill de la cançonetista s'havia reunit amb un conegut notari de Sevilla el passat 8 de febrer. Segons ha revelat el col·laborador, el comprador és un prestigiós empresari taurí, sevillà i amo d'una de les ramaderies més prestigioses d'Espanya. 

Encara que de moment es desconeixen més detalls sobre la suposada venda de Cantora, la veritat és que tot sembla indicar que darrere de tota l'operació es trobarien els germans Rivera. Encara que Kiko Rivera ho ha desmentit per complet, queda veure si amb el pas dels mesos el que s'ha dit per Kike Calleja és una realitat que el Dj està intentant ocultar o, si per contra, es tracta tot d'una confusió. 

Els germans Rivera, junts contra Isabel Pantoja 

La veritat és que aquesta aliança no ens agafaria per sorpresa. Des que Kiko Rivera fes públic la mala situació que havia passat amb l'herència del seu pare i assegurés que la seva mare havia estat vivint a la seva costa des que ell tenia 3 anys, els seus germans no s'han separat d'ell ni un sol instant, brindant-li tot el seu afecte i el seu suport. 

Tant és així que, des que va sortir a la llum la notícia, és un habitual veure als tres germans Rivera junts, alguna cosa que portava anys sense succeir. Sembla que l'enemistat entre la cançonetista i el Dj ha fet que aquest últim s'hagi acostat als seus germans. 

Cal recordar que Francisco Rivera no tenia cap inconvenient de brindar-li suport al seu germà públicament, després que aquest fes pública la notícia. «És la primera vegada que no sé què dir en televisió. Només vull dir-li al meu germà que sento moltíssim el dolor que està passant perquè jo he sofert molt i vull dir-te que estem amb tu. Estàs sent molt valent i que tot això que ens ha separat durant tant de temps espero que s'acabi i puguis comptar amb mi», assegurava el torero després d'entrar en el directe de 'Cantora: la herencia envenenada'. 

Sens dubte, unes paraules que ha reiterat també el seu germà Cayetano, deixant clar que en aquesta guerra secunden fins al final a Kiko Rivera.


Comentaris

envia el comentari