Kiko Rivera preocupa els seus seguidors pels seus problemes de salut

El cantant ha hagut de cancel·lar tots els seus compromisos professionals fins a nova ordre

Imagen de archivo de Kiko Rivera.
Imatge d'arxiu de Kiko Rivera | Instagram @riverakiko

Kiko Rivera ha deixat molt preocupats als seus seguidors, després de cancel·lar tots els seus compromisos professionals fins a nova ordre. Pel que sembla, el motiu no seria un simple refredat o una petita malaltia de la qual es pugui recuperar fàcilment, sinó un problema amb la banda gàstrica que li van posar el passat mes de juliol.

Ha estat el mateix cantant qui ha comunicat a través del seu compte d'Instagram que fa uns dies que està malalt. Cal destacar que des que es va sotmetre a una operació que li va produir «grans canvis», no ha parat de publicar imatges presumint de cos a les seves xarxes socials.

L'operació a què es va sotmetre Kiko és la mateixa que li van fer a la seva cosina Anabel Pantoja. Consisteix a implantar una banda gàstrica que redueix la sensació de gana, i per tant, la quantitat de menjar que s'ingereix. 

Els efectes en el fill d'Isabel Pantoja no podien anar millor, ja que el seu cos i la seva salut han millorat considerablement. En l'àmbit personal es trobava en un gran moment després de celebrar el bateig de la seva filla Carlota i minvar la tensió a la família Pantoja. No obstant això, sembla que els problemes de salut li han fet un gir de 180 graus a la vida del cantant.

I és que el que en un principi semblava un fort refredat sembla que pot arribar a ser alguna cosa més important. El DJ compartia al seu Instagram Stories diverses imatges mostrant com es trobava malament o el termòmetre marcant que estava a gairebé 38 de febre.«M'espera una nit fotuda ... Encara sort que em cuida la meva dona, la febre segueix pujant i jo cada vegada em trobo pitjor», explicava.

Imagen del Instagram Stories publicado por Kiko Rivera.

Imatge de l'Instagram Stories publicat por Kiko Rivera | Cedida

Podria tractar-se d'una cosa bastant greu

Lydia Lozano ha assegurat a 'Sálvame' que no es tractava d'una simple grip sense importància, i que en realitat era una cosa «greu», motiu pel qual el cantant ha cancel·lat els seus pròxims concerts. «Encara no ha anat al metge, per la qual cosa no podien enviar un comunicat des de la discogràfica, que no saben el que té», ha apuntat la periodista.

La resta de col·laboradors de 'Sálvame' han ratificat les paraules de la seva companya i han anat un pas més enllà, assegurant que podria estar relacionat amb la banda gàstrica que es va posar l'any passat i que ha estat responsable de l'evident canvi físic que ha experimentat durant aquests últims mesos.


Comentaris

envia el comentari