Kiko Rivera amb ulleres

Kiko Rivera, preocupat pel futur del nen si finalment no se celebra la boda

Kiko Rivera està intranquil

Kiko Rivera sap que la seva germana ja és tota una dona. Durant aquests últims anys, la jove ha madurat d'una manera que no s'havia vist quan va tenir un fill amb només 18 anys.

La veritat és que la germana de Kiko Rivera va ser conscient que havia d'aprendre a dirigir la seva vida. Havia de ser més responsable i havia de deixar enrere els anys rebels en què Isabel Pantoja no sabia què fer per reconduir-la.

Va tenir moltes relacions i una d'elles va ser la que va tenir com a fruit el fill que té en comú amb Alberto Isla. I també va passar per diversos realities, que la van fer madurar de sobte. I, finalment, va trobar l'amor amb la persona que la fa feliç des de fa gairebé quatre anys.

Foto d'Isa Pantoja.
Isa Pantoja ha madurat en els últims anys i pensa a casar-se i tenir un altre fill. | Mediaset

 

A més, en el terreny professional, la peruana s'ha establert a El programa de Ana Rosa. La veritat és que ja és una de les col·laboradores que més joc dona quan s'asseu al plató de Telecinco.

Kiko Rivera, preocupat pel que pot passar amb el casament

Fins i tot la seva bona feina a l'espai d'Unicorn Content la va portar a treballar a Sálvame durant un curt període de temps. Una cosa que podria suposar que la temporada que ve Isa podria formar part del veterà programa de Telecinco.

Muntatge de Kiko Rivera amb Chabelita
Kiko Rivera està esperant per saber què farà Isa Pantoja. | CatalunyaDiari
 

Tornant a la seva estabilitat sentimental, l'home que la fa feliç té nom i cognoms. Estem parlant d'Asraf Beno, el jove que ha sabut estimar Isa com ningú no ho havia fet fins al moment en què va sorgir l'amor entre ells.

Tots dos formen una parella consolidada. Des de fa un any, tant la germana de Kiko Rivera com el germà d'Anuar, tenien al cap celebrar el seu casament. Volien dur a terme l'enllaç al país natal del xicot.

La germana de Kiko Rivera reprèn els seus plans de casament

S'havia comentat que serien tres dies de cerimònia. I, fins i tot, es va publicar que la mateixa Isabel Pantoja podria assistir a l'enllaç que, sens dubte, ompliria de felicitat la seva filla.

Finalment, es va haver d'ajornar l'enllaç entre Isa i Asraf. El cas és que pocs detalls s'han sabut del que realment pensen fer amb aquest casament després del que va passar fa un any.

Sembla que tots dos tenen pensat reprendre la idea del casament, però en un perfil més baix que el que tenien pensat. El que han decidit és que l'enllaç sigui més íntim i només hi assisteixin les dues famílies i els amics més propers a la parella.

Imatge d'Asraf Beno i Isa Pantoja abraçats
Asraf Beno i Isa Pantoja han reprès la idea de casar-se. | Europa Press
 

A més, després de la idea de celebrar-la a Marràqueix, hi podria haver un canvi substancial. I el casament podria canviar de localització a Sevilla o al Puerto de Santa María, localitat on resideixen des de fa un temps.

Veuen amb bons ulls el fet d'augmentar la família

Però la parella no només pensa en la boda, esperada per tots aquells qui els té afecte, sinó que també han parlat de la pròxima maternitat d'Isa.

Isa Pantoja i el seu xicot veuen amb bons ulls el fet de fer créixer la família i es donen de termini un parell d'anys per ser pares. Seria el segon per a la jove i el primer per al marroquí.

Tots sabem que Albertito, l'únic fill d'Isa, es porta genial amb el xicot de la seva mediàtica mare. Una cosa que l'omple de felicitat i fa que li agradi cada dia més Asraf.