rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Kiko Rivera presumeix del seu canvi físic a Instagram amb una imatge sense samarreta

El fill d'Isabel Pantoja ha perdut uns 20 quilos
Imatge de Kiko Rivera a la revista 'Hola' | Instagram

 

El fill d'Isabel Pantoja assegura sentir-se millor que mai. I és que Kiko Rivera s'ha sotmès recentment a una operació per perdre pes, tot i que mai ha manifestat grans problemes amb el seu aspecte físic. Es tracta d'una banda gàstrica que li han introduït a l'estómac. 

 

Així doncs, i gràcies a aquest tractament, el DJ no ha deixat de lluir el seu cos i explicar, orgullós, que ja ha perdut 20 quilos. «Ara és quan millor em veig i els meus amics, la meva família i la meva dona pensen el mateix», explicava el mateix Kiko durant una entrevista a 'Hola'. 

Kiko Rivera, sense samarreta

Així doncs, Kiko està tan content amb el seu nou canvi que fins i tot s'ha animat a penjar una fotografia sense samarreta al seu compte d'Instagram. Una imatge que, com calia esperar, no ha deixat indiferent a ningú, convertint-se en la més comentada de la jornada. 

 

 

«A poc a poc aconseguint nous reptes», ha escrit Kiko al costat de la imatge. D'altra banda, els seus seguidors no han tardat a comentar la fotografia del fill de la Pantoja i, sobretot, del seu físic. «Enhorabona» o «Molt bé Kiko, segueix així» han sigut alguns dels comentaris, 

«El millor canvi» de la seva vida

I és que durant l'entrevista a la revista 'Hola', Kiko va assegurar que està molt content amb la seva nova imatge: «El millor canvi de la meva vida, sense cap dubte».

 

Tanmateix, el DJ confessava que la seva situació havia arribat al límit, assegurant que estava portant «una vida molt trista». I és que el mateix Kiko explica a 'Hola' que gairebé ja no es podia moure i que només li venia de gust estar tombat

 

No obstant, ara se'l veu feliç i alegre. I és que no deixar de somriure i fer bromes, dient inclús que «abans semblava més lleig». 

 

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris