Kiko Rivera publica una foto amb poca roba i rep de tot: «Avui no dormo»

El DJ ha pujat una fotografia a les seves xarxes socials en banyador

Imatge d'arxiu de Kiko Rivera en un plató de televisió
Kiko Rivera ha sorprès els seus seguidors amb una foto en banyador | CatalunyaDiari

Després d'anys de burles, Kiko Rivera decidia posar fi al seu sobrepès seguint els passos de la seva cosina, Anabel Pantoja. El conegut DJ es sotmetia a una operació per col·locar-se una pilota gàstrica que, sens dubte, li ha canviat la vida en molts aspectes.

Pocs mesos després de fer-se l'operació, els resultats eren més que evidents. En poc temps Kiko Rivera lluïa un cos més esvelt i desbordava salut a dojo, fins i tot podia realitzar activitats que abans eren impensables, com per exemple jugar amb les seves filles, ja que abans d'aprimar-se s'esgotava molt ràpidament.

Presumeix de cos a les xarxes

És per això que no és d'estranyar que el fill d'Isabel Pantoja presumeixi de cos cada vegada que té ocasió. Tant és així que han estat innombrables les ocasions en què hem pogut veure al DJ en banyador, ja sigui posant a la platja o llançant-se a la piscina.

En aquesta última ocasió, Kiko Rivera ha optat per lluir 'tipàs' mentre feia publicitat d'uns calçotets d'allò més cridaners que sens dubte no han deixat indiferents a ningú, no només pel color groc, sinó també per com d'ajustats eren. El fill d'Isabel Pantoja pujava a les seves xarxes socials una fotografia d'esquena, lluint calçotets amb la piscina de fons. «Verificat. Arriba l'estiu i jo amb el meu turbopaquet de la millor botiga del món @ secrets.spain. 100 mil Likes i em giro», escrivia.

Tot i que la foto era d'allò més divertida, la veritat és que Kiko Rivera  no va obtenir el resultat esperat, i s'ha quedat prop dels 30.000 m'agrades. No obstant això, poques hores després de pujar la fotografia Rivera seguia amb el seu humor que el caracteritza i sentenciava: «Verificat. Gràcies per no donar-me els 100 mil likes. Us estimo ».


Comentaris

envia el comentari