Kiko Rivera publica una foto a Instagram en homenatge a Ángela la Torera, morta recentment

El DJ s'ha vist obligat a avançar el seu retorn a Espanya

Kiko Rivera s'ha mostrat molt molest amb 'Sálvame'. | Cedida.

Kiko Rivera ha anunciat la seva tornada avançada a Espanya per motius de salut. El DJ es trobava a Mèxic promocionant la seva carrera musical. A més, durant el seu retorn a casa, el fill d'Isabel Pantoja s'ha vist sorprès per una altra mala notícia: l'amiga íntima de la família, Ángela la Torera, moria durant la matinada del dimecres, 1 de març, després de sotmetre's a la seva tercera operació d'espatlla. Segons informa 'Lecturas', la torera moria a Madrid amb 69 anys a causa de complicacions en el postoperatori.

La fama de la dona va venir donada tant, per convertir-se en la primera dona-torero d'Espanya, com per ser la confident d'Isabel Pantoja quan aquesta va conèixer a Paquirri. A més, Ángela va mantenir una relació sentimental amb Bernardo Pantoja, germà d'Isabel. Malgrat que la relació entre tots dos no va funcionar, 'la torera' es va mantenir sempre molt propera a la família.

Per aquest motiu, Kiko, en assabentar-se de la defunció de la seva gran amiga, penjava una foto d'ella en el seu compte d'Instagram i l'acompanyava del següent text: «Una bona amiga ens deixa avui, recordo la meva infància passant bones estones, sobretot el teu riure inimitable. Dóna-li records a papa i gaudeix d'una bona correguda de toros. Sempre en els nostres cors Angela. #DEPangela».


Comentaris

envia el comentari