Kiko Rivera publica una foto de la seva infància a Instagram per demostrar el seu gran semblant a la seva filla Ana

La instantània ha provocat nombroses reaccions a la xarxa social

 

Solo cuando vienes a casa de tu madre encuentras estas reliquias! Jejejejeje papa y ana son tremendamente iguales!

Una publicación compartida de Kiko Rivera (@riverakiko) el

Kiko Rivera ha passat per casa de la seva mare aquests dies i ha trobat un veritable tresor en el bagul dels records, tal com explica Antena3. El DJ ha estat a Cantora recentment per celebrar l'aniversari de la seva mare Isabel Pantoja. Allí, a casa seva, va trobar una fotografia que no ha dubtat en compartir amb tots els seus seguidors d'Instagram. En la imatge podem observar a Kiko Rivera de bebè, assegut en una cadira i amb una graciosa gorra per tapar-se del sol.

Cal assenyalar que la imatge va acompanyada de les següents paraules: «Només quan véns a casa de la teva mare trobes aquestes relíquies! Jajajajaja papa i Ana són tremendament iguals». Després d'aquestes paraules, Kiko ha volgut deixar clar i demostrar a tothom que realment sí que s'assemblen ell i la seva filla Ana. La petita té amb prou feines dos anys i aviat haurà de compartir les joguines amb un germà nou. Concretament, al febrer sabrem si el fill que esperen Kiko i Irene Rosers s'assembla tant a ell com Ana.

La publicació ha aconseguit fins al moment més de 7.000 'likes' i gairebé 300 comentaris, entre els quals apareixen alguns s'enriuen del DJ comentaris com «Doncs si és igual que tu, se'm posen els pèls de punta imaginant-me-la amb la teva edat el teu cos i la teva cara... només espero que no es quedi calba», «com serà llavors de gran? Com tu però amb cabell llarg? Pff quina imatge....», «pobra nena...», «Espero que de gran no ho sigui :(» o «Pobreta, quina putada semblar-se al pare», entre molts altres. No obstant això, no tothom s'ha pres igual la publicació de Kiko Rivera.


Comentaris

envia el comentari