Les 2 qüestions legals amb Kiko Rivera que «porten de cap» a Isabel Pantoja

La 'tonadillera' està preocupada i s'ha posat en mans d'un advocat

Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020
Isabel Pantoja està amoïnada per dos assumptes legals amb Kiko Rivera | Gtres

La guerra entre Kiko Rivera i la seva mare, Isabel Pantoja, cada dia s'intensifica més perquè el jove està disposat a arribar fins al fons de la qüestió. Sembla que ha descobert que la seva mare no ha actuat convenientment amb l'herència de Paquirri, i té clar que lluitarà pel que li corresponia i perquè la 'tonadillera' respongui com cal per als seus suposats 'tripijocs econòmics'.

En concret, segons s'ha revelat avui, la cantant està especialment preocupada per dues qüestions legals que tenen a veure amb el seu fill pel fet que li podrien portar problemes. Es tracta de dues qüestions que han fet que contracti els serveis d'un bon advocat.

Les dues principals preocupacions d'Isabel Pantoja

Una de les periodistes que més està al dia de l'esmentada guerra Rivera-Pantoja és Paloma García Pelayo, així ha estat ella l'encarregada aquest matí, a 'El programa d'AR' de revelar una sèrie de dades importants. Concretament, ha manifestat que a la cantant li està donant maldecaps «la reacció del seu fill Kiko, tota la informació que està recaptant i com ella pot contestar o explicar».

En aquest punt, la col·laboradora del programa ha afegit que fonamentalment hi ha dues coses que són les que més preocupen a Isabel pel que fa al seu primogènit. Així, ha exposat que un d'aquests dos problemes fonamentals és «la venda de la part de Cantora en l'any 1992. Venda per a la qual va demanar una autorització judicial, ja que ell era menor». De la mateixa manera, ha afegit que «aquesta venda li va donar uns beneficis importants i el lloguer. Hauria de demostrar-li al seu fill que aquesta quantitat ha estat reservada d'alguna manera, com en un compte, perquè ell pogués comptar amb aquesta part que legítimament és seva».

És més, ha afegit que aquesta venda va ser de 80 milions de pessetes, «als quals caldria afegir 25 milions de pessetes pel bestiar existent i amb un contracte de lloguer molt beneficiós que, crec, ha estat fins al 2013». D'altra banda, García Pelayo ha manifestat que el segon assumpte que porta de cap a la cantant és «els diners d'Amèrica que van venir aquí (...) En concret, van arribar a Espanya tres transferències bancàries. Una d'elles era per a Isabel Pantoja, amb una important quantitat de diners, per al seu fill i perquè ella ho gestionés».

En aquest punt, Alessandro Lequio ha volgut intervenir i ho ha fet dient: «En el punt sisè del testament de Paquirri es diu expressament que les mares no poden actuar amb els béns dels seus fills. Per això, no entenc que Isabel hagi pogut disposar dels béns del seu fill, si ell era un menor».

El pas que ha donat Isabel Pantoja

Segons l'esmentada col·laboradora, la cantant està molt preocupada per veure com aconsegueix sortir d'aquests dos entrebancs. Per tant, sembla que ha canviat d'advocat i s'ha posat en mans «d'un, però no de qui porta els assumptes de Rocío Carrasco. És un prestigiós advocat de Sevilla. No obstant això, de moment no em pot confirmar sobre què es farà càrrec. I m'ha demanat la discreció suficient per no dir el seu nom».

Un advocat que podria ajudar-la i assessorar-la també en altres qüestions com en el segon requeriment notarial que Isabel Pantoja ha de contestar avui, el qual ha estat posat en marxa per Fran Rivera i Cayetano Rivera. Ho han fet per recuperar els objectes personals de Paquirri que els hi pertanyen i que aquesta, presumptament, té a Cantora.


Comentaris

envia el comentari