IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Kiko Rivera reapareix amb vint quilos menys

El DJ ha explicat el seu procés de pèrdua de pes en una entrevista a 'Hola!'

Des que fa uns mesos es va operar per implantar-se una banda gàstrica, Kiko Rivera no ha deixat de perdre pes. En la seva última aparició, una entrevista per a la revista 'Hola!', el DJ ha explicat que ja ha baixat vint quilos. Ni els sopars de Nadal ni els menjars d'aquestes festes han pogut amb la força de voluntat de l'artista.

El sevillà ho té clar: «El millor canvi de la meva vida sense cap dubte». En l'entrevista a la revista, Kiko Rivera assegura que no li importaria seguir baixant uns quilos més després de l'operació, des de la qual ha perdut ja uns vint. Insisteix que se sent orgullós i que el sacrifici ha valgut la pena. Ha confessat, també, que fins llavors havia portat «una vida molt trista, no em podia gairebé moure i només em venia de gust estar tombat».

«Ara és quan millor em veig i els meus amics, la meva família i la meva dona pensen el mateix», ha dit a 'Hola!' el fill d'Isabel Pantoja. El DJ ha deixat anar que ara pot vestir «més elegant»: «la roba em senta molt millor», abans en canvi «semblava més lleig».


Comentaris

envia el comentari