Kiko Rivera reapareix a les xarxes per presumir del seu canvi físic radical

El fill d'Isabel Pantoja mostra ara un cos molt més definit, després de perdre 40 quilos

Després de decidir allunyar-se de les xarxes socials i posposar els seus compromisos professionals, Kiko Rivera va deixar els seus fans força preocupats. El motiu, segons es va poder saber després, va ser la depressió que el fill d'Isabel Pantoja pateix. La seva vida accelerada li va passar factura, i finalment va acabar patint episodis de depressió i ansietat dels quals, afortunadament, sembla que s'està recuperant. 

 

Es recupera de la seva depressió i presumeix de cos

Unes setmanes després el cantant va tornar a aparèixer a les xarxes, amb més ganes i motivació que mai, demostrant que tot i les dificultats que puguin sorgir sempre s'aconsegueix tirar endavant. Les seves publicacions, a més, van posar de manifest la dura feina que està realitzant, tant en l'àmbit professional com a la seva vida privada. 

En aquest sentit, un dels canvis més dràstics que ha viscut Kiko ha estat la seva impressionant transformació física. Després de sotmetre's a una operació de pèrdua de pes, mitjançant la qual li van introduir una banda gàstrica a l'estómac, el fill d'Isabel Pantoja ha aconseguit perdre un total de 40 quilos. 

Sense jaqueta, després de perdre 40 quilos

Una de les millors mostres del canvi que ha viscut és la fotografia que tenim a dalt, així com les imatges que ha anat publicant els darrers dies. El DJ s'atreveix ara a experimentar amb diversos estils, i hem pogut comprovar que algunes peces li queden molt bé. En aquest cas, però, Kiko ha volgut sorprendre els seus seguidors a Instagram, amb una publicació en la qual es respiren les ganes d'estiu. 

Amb la jaqueta oberta, el fill de la tonadillera mostra el seu abdomen sense filtres, lluint el cos que tant li ha costat aconseguir. Podem apreciar com el seu cos es va tonificant cada vegada més, deixant enrere l'etapa en la qual la seva panxa centrava totes les mirades per allà on passava. 


Comentaris

envia el comentari