IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚨 El Govern confirma que decretarà un toc de queda nocturn a Catalunya

Kiko Rivera reapareixerà al programa de Cuatro 'Ven a cenar conmigo gourmet'

El fill d'Isabel Pantoja ho farà de la mà de Julio Iglesias Jr, Elena Tablada i Tonñi Salazar

Kiko Rivera en la presentación de 'Ven a cenar conmigo gourmet'
Kiko Rivera durant la presentació de 'Ven a cenar conmigo gourmet'. | Cuatro

Després que el fill d'Isabel Pantoja, Kiko Rivera, confessés que estava patint depressió i que, com a conseqüència, cancel·lava la seva gira musical, el DJ ha sorprès tothom amb una inesperada reaparició televisiva

I és que una de les companyies per les quals treballa, Mediaset, ha donat a conèixer els protagonistesde la tercera temporada del programa de Cuatro, 'Ven a cenar conmigo gourmet', on sorprenent, apareix Rivera. 

Així doncs, i durant la pròxima edició del programa, Paquirrín ensenyarà l'interior de la seva casa, permetent als seus seguidors intimidar en el seu dia a dia, com ja va passar amb Ana Obregón o Alba Carrillo. 

No obstant això, els seguidors de Kiko Rivera no acaben d'entendre com pot ser que si el DJ pateix depressió, pugui estar col·laborant amb el programa de Cuatro. 

Mediaset deixa en molt mal lloc Rivera  

Kiko Rivera durante la gira de Isabel Pantoja en Sevilla
Imatge d'arxiu de Kiko Rivera. | CatalunyaDiari.cat

 

Sobre aquesta inesperada aparició de Rivera a la petita pantalla, existeixen dues possibilitats. Per una banda, podria ser que Kiko Rivera estigués protagonitzant una autèntica farsa, utilitzant la malaltia per poder cancel·lar les seves gires musicals i centrar-se això en un projecte més interessant i de major impacte mediàtic. 

No obstant això, seria estrany que el seu equip li hagués permès prendre aquesta decisió, sabent que podria ser descobert fàcilment. Per això, es contempla una segona opció, enfocada en el fet que la gravació del programa de Cuatro s'hagués realitzat abans de saber-se la malaltia de Paquirrín.

Encara, realment, fos la segona opció, Mediaset deixaria en molt mal lloc Rivera, ja que mostra imatges del fill d'Isabel Pantoja somrient i alegre, mentre tothom coneix la seva depressió. Així doncs, i davant d'aquest nou anunci, s'espera que sigui el mateix Rivera qui es pronunciï al respecte. 

Els protagonistes de la tercera edició de 'Ven a cenar conmigo' 

Tot i desconèixer els motius, el que sí que és segur és que Kiko Riko Rivera apareixerà a la tercera temporada de 'Ven a cenar conmigo'. A més, ho farà de la mà de Julio Iglesias Jr, Elena Tablada —coneguda per haver sigut la parella de David Bisbal— i l'exmembre d''Azúcar Moreno', Toñi Salazar.


Comentaris

envia el comentari