Kiko Rivera plorant

Kiko Rivera reconeix els nous problemes de salut i prepara la seva família pel pitjor

Kiko Rivera està preocupat per la situació familiar

Kiko Rivera continua patint per la família. No ho diem perquè està allunyat dels seus germans Fran i Isa o perquè es qüestiona qui és el seu pare, ho afirmem perquè ara el seu oncle Bernardo afronta un nou problema de salut que té en alerta tot el clan.

El DJ ha sabut que el pare d'Anabel ha tornat a ser ingressat a l'hospital i, fins i tot, ha hagut de ser intervingut.

Kiko Rivera, al dia de l'última hora de Bernardo Pantoja

El marit d'Irene Rosales sembla que, de mica en mica, està recuperant la relació amb la seva cosina. I això precisament l'ha dut a estar al dia i saber que el seu oncle Bernardo torna a tenir problemes de salut, problemes que se sumen als que ja pateix, com són la diabetis de tipus 1 i l'amputació d'un dels peus.

Fa un temps va estar ingressat per complicacions de malalties i unes infeccions, però va acabar rebent l'alta. Tot i això, ara ha tornat a l'Hospital Universitario Virgen del Rocío, a Sevilla, on ha estat operat de l'altra cama.

Bernardo Pantoja pel carrer
Kiko Rivera sap que el seu oncle ha hagut de tornar a ser intervingut | Europa Press

José Antonio León ha donat la darrera hora del pare de la col·laboradora del programa a Sálvame. Ho ha fet dient: «Després de dues hores d'intervenció, ha sortit bé. Ell abans d'entrar al quiròfan estava animat i ha estat acompanyat de la seva filla, de Juan Pantoja i dels seus amics.[...]Junco, la seva parella, no ha pogut estar al seu costat perquè era a casa per temes de salut. Ha tingut una baixada de força tremenda, se li han fet diverses proves i necessita ajuda». A tot això ha afegit: «Però bé, ell està bé i es troba esperant que el pugin a planta».

Així mateix, ha explicat que «va fer falta convèncer-lo que havia de ser operat. Fa setmanes que se li deia i l'operació ha estat molt complicada, atès l'estat delicat en què ell es troba».

En aquest punt, Rivera ha sentit Gema López donar alguna dada més sobre això. Ha revelat que «la intervenció estava prevista per a la setmana passada, però per una sèrie d'infeccions i perquè té un quadre mèdic molt complicat no es va fer. Han d'estar els metges molt segurs i va caldre estabilitzar-lo per fer-li la intervenció, perquè és delicada».

Kiko Rivera sap que la situació es complica

El fill petit de Paquirri respira tranquil perquè el seu oncle ha sortit bé del quiròfan, però sap que tot es torna més difícil per a ell. No només per aquesta intervenció a l'altra cama, sinó perquè a casa seva la situació, ara, és més complicada des que la seva dona ha emmalaltit i requereix assistència igual que ell.

Imatge de Bernardo Pantoja acompanyat de la seva parella Junco
Kiko Rivera sap que tant Bernardo com Junco estan malament de salut | GTRES

Kiko ha sentit José Antonio exposar en aquest sentit que «abans tenien a casa dues persones que feien torns per a les cures i Juan Pantoja acudia també per donar un cop de mà en el que podia. Però és que ara no hi ha una persona per atendre, sinó dues».

Donada la situació, tota la família està intranquil·la per com poder afrontar el moment que estan vivint. Tot i això, és Anabel la que està al capdavant i prendrà mesures i decisions tan bon punt el seu pare es recuperi.