Kiko Rivera plorant

Kiko Rivera rep la sentència definitiva i assumeix el pitjor: «Mateu-lo»

Kiko Rivera ha estat acusat després de la darrera polèmica familiar

Kiko Rivera torna a estar sota el focus de la polèmica després de l'exclusiva que la seva dona, Irene Rosales va concedir a la revista Lecturas. Tot i que, en aquesta ocasió, no va ser el DJ qui va fer l'entrevista, va ser la seva dona qui va carregar contra la seva família política.

Com si fos una extensió del fill de Pantoja, Irene va seguir els passos del seu marit per tornar a avivar les flames de l'enfrontament familiar i les xarxes socials ho han criticat amb duresa, ja que dicten sentència contra el fill de la tonadillera. Consideren que Isabel Pantoja està sent víctima del seu fill i, ara, també de la seva nora.

Kiko Rivera sentenciat

Dimecres passat, la dona de Kiko Rivera sorprenia concedint una entrevista. Segons el titular, la sevillana es defensava de la sogra i de la cunyada. Una exclusiva que a molts els ha agafat per sorpresa, però que, de seguida, es va intuir la presència del DJ darrere de les declaracions d'Irene.

Aquesta vegada, no era el fill de la cantant qui atacava la seva mare i la seva germana, sinó que ho va fer la seva dona. D'aquesta manera, l'andalusa pujava al carro de les exclusives atacant la seva família política.

Semblava que la guerra familiar estava una mica més tranquil·la, però amb la incursió de Rosales es torna a revifar. El matrimoni està entestat a continuar traient diners a costa d'Isabel Pantoja i, també, de la col·laboradora d'Ana Rosa.

Els usuaris de les xarxes socials s'han adonat del joc brut del matrimoni i no han trigat a posicionar-se. Pràcticament, cada mes, Kiko i Irene concedeixen una entrevista criticant la tonadillera i, per tant, converteixen aquesta acció en el seu mode de vida. Una feina més que no requereix suor i que, si se sobrepassen amb les seves declaracions, només cal demanar perdó i continuar facturant.

«Una vegada més, Isabel Pantoja i Rocío Carrasco donant més feina que el SEPE», publicava un seguidor. De fet, l'actitud del matrimoni es comença a veure d'una manera molt negativa per a ells. Tant ho és que hi ha qui assegura que la tonadillera està patint «maltractament» per part del seu fill.

«És maltractament cap a Isabel Pantoja, no es pot fer més mal amb aquestes declaracions». «Cada dia pateix violència mediàtica». Són alguns dels comentaris que ha rebut l'entrevista d'Irene.

Kiko Rivera i la seva obsessió per fer mal a la seva família

Des que va trencar tota relació amb la seva mare després de La herencia envenenada, Kiko ha convertit la cantant en el seu objectiu. Aprofitant que Isabel no es pronuncia en cap mitjà, el DJ carrega contra ella sense pietat.

A més, no només ataca la seva mare, sinó també la seva germana Isa, que sí que li respon des del plató d'Ana Rosa. Això sí, sempre amb educació i intentant no revifar més l'enfrontament.

Tot i això, Kiko no atén a raons. Si no és la seva mare o la seva germana, doncs busca la seva següent víctima: la seva cosina Anabel o el seu germà Francisco. Qualsevol li val per concedir una entrevista i continuar guanyant diners a costa d'ells.

Per al DJ, la situació és ben senzilla: avui t'estimo, però demà et destrosso en una revista. La seva última entrevista va ser el darrer mes de juny, on va tornar a atacar la seva germana i, també, Fran Rivera.

Ara, és la seva dona qui segueix la seva estela i trenca el silenci mediàtic i la neutralitat per posicionar-se al costat de Kiko. Tots dos han fet equip per seguir deteriorant la imatge de la tonadillera i no tenen pensat deixar de carregar contra ella.

No obstant això, el joc comença a cansar i les veus a favor d'Isabel Pantoja comencen a alçar-se per qüestionar l'actitud del DJ i de la seva dona.

▶️ Isa Pantoja entra en crisis tras las duras acusaciones que ha recibido de alguien muy cercano