ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Kiko Rivera reprèn la seva carrera com a DJ

El fill d’Isabel Pantoja tornarà a pujar als escenaris després de quatre mesos de baixa
Kiko Rivera tornarà a pujar als escenaris després de quatre mesos | CatalunyaDiari.cat
 

Kiko Rivera tornarà a pujar als escenaris després de quatre mesos de baixa després de superar la depressió que va anunciar el passat mes de maig i per la qual va suspendre totes les seves actuacions fins que estigués recuperat. Doncs bé, sembla que el DJ torna a ser feliç i el pròxim divendres 28 de setembre actuarà a les festes de Sant Froilà de Lleó.

 

El cantant de 34 anys torna a somriure i es troba millor que mai després del seu canvi físic per la pèrdua de pes. Al llarg d'aquests quatre mesos, ha anat ensenyant les seves evolucions a través de les xarxes socials i ja les darreres setmanes se'l veia content i alegre gaudint d'unes vacances en família a la platja. Això sí, també ha tingut per organitzar el seu retorn als escenaris amb els seus col·laboradors.

 

Kiko Rivera de vancances amb Irene Rosales, Isa Pantoja i Omar Montes. | Instagram @riverakiko
 

El DJ torna als escenaris

Això sí, al contrari del que es pot arribar a pensar, la seva reaparició als escenaris durant les festes de Sant Froilà de Lleó no serà en un esdeveniment públic. L'actuació del fill d'Isabel Pantoja no forma part de la programació oficial d'actes de la festa municipal. Kiko Rivera actuarà en un esdeveniment privat a l'àrea esportiva Puente de Castro a partir de les 23.00 hores, al mateix escenari pel qual aquella mateixa nit passaran Luz Casal i Pablo López.

 

Segons ha explicat en exclusiva 'Jaleos', l'empresa que ha contractat al cantant és JPC Producciones. Des de l'Ajuntament de Lleó han volgut aclarir des d'un primer moment que ells no tenen res a veure amb l'actuació de Kiko Rivera: «L'únic que s'ha fet des d'aquí és col·laborar amb l'escenari, que serà en un lloc públic».

 

 

I és que la contractació de Kiko Rivera no és molt econòmica, ja que s'estima que per l'actuació s'endurà entre 6.000 i 9.000 euros. «S'ha de tenir en compte que les condicions han canviat bastant des que va anunciar la seva retirada. Fins al moment, el seu caixet oscil·lava despenent del poble o ciutat, però ara no baixarà dels 6.000 euros», ha assegurat un expert a la revista.