Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Rivera

Kiko Rivera revela la dinerada que s'embutxaca gràcies a l'ictus

Kiko Rivera ha de prendre un descans

A Kiko Rivera els metges l'obliguen a prendre's un descans. Encara que no vulgui, ho haurà de fer per preinscripció mèdica i pel bé de la seva salut. És conscient que només té 38 anys i que l'ictus pot passar factura si no decideix frenar en sec amb el tipus de vida frenètica que portava.

No només amb les relacions familiars amb la mare i la germana que també l'han afectat, sinó també els costums alimentaris que tenia i tots els concerts que feia.

En parar en sec, descansar, deixar de fumar i centrar-se en la seva salut. De moment, es pot dir que ho està intentant, ja que els darrers moviments que s'han conegut així ho indica.

Ha començat amb l'àrdua tasca de deixar el tabac, cosa que li ha promès a si mateix i als seus fans. «Aquesta vegada si, per collons, un fumador menys al món», va compartir a través d'una història a Instagram amb una foto d'una cigarreta elèctrica, però sense nicotina.

Storie de Kiko Rivera ensenyant la seva cigarreta electrònica
Storie de Kiko Rivera ensenyant la seva cigarreta electrònica | INSTAGRAM @RIVERAKIKO

Kiko Rivera frena el nivell de vida que portava abans de l'ictus cerebral

Just abans que li donés l'ictus, Kiko Rivera acabava d'anunciar el seu darrer single, Vudú . Una cançó que començaria a cantar en els propers concerts fixats, però, ha hagut de cancel·lar-ho tot pel bé de la seva salut.

Durant uns mesos, els fans del cantant no el veuran enfilat a cap escenari, ja que ha de descansar segons li han dit els metges. Així, s'ha conegut la xifra que l'artista deixarà d'embutxacar aquests mesos a causa de la cancel·lació dels bolos i els concerts que ja estaven fixats per tot Espanya.

Es coneix que guanyava 6.000 euros cada cop que pujava a l'escenari, aproximadament. Semana ha revelat que, de moment, li han dit que ha de reposar fins al desembre, per tant, estimen que ha cancel·lat 12 concerts. Sense saber encara que passarà amb els de nit de Nadal i Cap d'Any, dates per les quals els seus ingressos es multipliquen exponencialment.

12 concerts d'aquí al desembre per uns 6.000 euros per bolo fan una pèrdua total de 72.000 euros. Diners que trobarà a faltar per poder continuar amb el mode de vida luxós que portava. Encara que amb el milió i mig d'euros que va assegurar tenir a La Resistència, podra llençar fins que pugui tornar a generar ingressos pels concerts.

Se'l veuria cantar a Barcelona, Galícia i Astúries, entre d'altres. Tot i això, els seus fans hauran d'esperar una mica més per veure el fill d'Isabel Pantoja de nou pujat en un escenari.

La relació amb la mare i la germana li ha passat factura

Un altre dels factors dels quals es parla més en relació amb l'ictus de Kiko, és la mala relació que tenia amb la seva mare i amb la seva germana. Segons ell i la seva cosina, Anabel Pantoja, les coses estaven millorant amb la seva mare, mentre que no deixaven d'empitjorar amb Chabelita.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja
Kiko Rivera estava millorant la seva relació amb Isabel Pantoja | Catalunya Diari

Isa va sortir a El programa de Ana Rosa assegurant que la seva mare estava malament perquè no el podia veure. Així ho havien recomanat els metges també, que no volien que es pogués alterar de nou.

Per aquesta raó, la tonadillera només el va poder veure per videotrucada des de l'hospital. Però la seva germana ni això, atès que hi va anar quan ell encara era a l'UCI i va marxar sense poder-li fer una abraçada que era el que ella volia. Tampoc va tornar quan el cantant ja estava a planta i sí que podia rebre notícies, ara ha decidit anat a Tailàndia.