rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

🔴 Un accident entre 2 vehicles talla l'N-II en sentit nord a la Jonquera

Kiko Rivera confessa el seu secret sexual més escandalós: «Es deia Agustín...»

«Si és una dona, millor», va confessar Kiko Rivera sobre una de les seves 'parelles' nocturnes
Kiko Rivera, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Enmig una depressió que l'ha apartat dels focus, KIko Rivera és més notícia que mai sempre que parla. El fill d'Isabel Pantoja, en aquest sentit, és el gran protagonista 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition’ i la seva darrera revelació no ha deixat ningú indiferent. 

 

Les paraules de Rivera van deixar totalment perplexos els tres participants del programa —Julio Iglesias Jr., Elena Tablada i Toñi Salazar—, que van riure de valent després que Rivera expliqués una trobada d'allò més sorprenent amb un transsexual

  

 

 

Kiko Rivera i els seus detalls més íntims

Rivera es va mostrar d'allò més distès durant tot el sopar. Potser per això, animat per l'harmonia del moment, el fill de Pantoja no es va arronsar per tornar a parlar sobre els seus «pecats» de joventut. 

 

El fill d'Isabel Pantoja, de fet, va sorprendre més que mai assegurant que quan està en una discoteca i «arriben les sis del matí» qualsevol elecció pot ser bona. Tot i això, el mateix Rivera recalcava: «Si és dona, millor».

 

Kiko Rivera amb els seus companys de 'Ven a cenar conmigo gourmet' | Cuatro

 

Una noia que es deia Agustín

«Vaig sortir per una discoteca i vaig conèixer a una noia maquíssima», començava relatant el 'discjòquei' mentre al·legava: «Vam marxar cap a casa seva...».  Tot i això, la sorpresa va arribar l'endemà: «Era per Setmana Santa i quan vaig sortir amb la banda de l'Esperança de Triana, se'm va acostar aquesta noia i després un amic meu de la mateixa banda».

 

Sorprès per la irrupció d'aquesta altra persona, així mateix, Kiko va optar per preguntar —força interessat— a un dels seus amics per la nova noia que havia conegut. «Aquesta persona anava a la meva escola i es deia Agustín», va dir-li el company a Rivera.

 

Va ser aleshores quan els companys de taula de Rivera no es van estar de res per riure obertament sobre el 'lapsus' de Rivera. «Pot passar...», va exclamar Julio Iglesias Jr. mentre Rivera al·legava: «Jo no ho vaig saber veure».

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris