Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020

L''amiga' de Kiko Rivera, explica la veritat i posa contra les cordes Irene Rosales

La cambrera amb qui el DJ va estar coquetejant explica el que va passar entre els dos i obre un nou front

Kiko Rivera torna a ser notícia per les seves infidelitats. Fa uns dies, 'Sálvame' va treure a la llum els missatges afectuosos que el DJ li havia enviat a Techi, la seva ex, i això va provocar una allau de nous testimonis de noies que afirmaven haver rebut la mateixa classe de missatges per part del fill d'Isabel Pantoja. Llavors, s'iniciava un malson per al matrimoni, on Irene Rosales era la major perjudicada.

D'entre les nombroses conquestes de Kiko Rivera, va cridar poderosament l'atenció el testimoni d'una especialment. Una jove anomenada Alícia que va estar treballant com a cambrera a la discoteca que Kiko havia obert al centre de Sevilla. Tan sols dos dies després que el DJ s'assegués a 'Sábado Deluxe' i confessés haver-li estat infidel a la seva dona, Alicia va acudir dilluns passat, 19 de setembre, a 'Sálvame' per explicar el que hi va haver entre ella i Kiko Rivera.

Es van conèixer en un sopar d'empresa

«Ens vam conèixer en el sopar d'empresa. Jo l'havia vist abans a la discoteca, però sense contacte. Ell pujava amunt, s'anava i ja està. Es fa el sopar d'empresa i estem tots allà, els treballadors... D'allà, on vam menjar, vam anar a una altra discoteca», començava explicant Alicia. La jove va assegurar que la seva relació era professional però sí que hi va haver un acostament entre els dos.

Continuant amb el seu relat, Alicia va admetre que Kiko mai li havia fet cap mena d'insinuació i que van començar a parlar a través d'Instagram després del sopar de Nadal. «Vam estar allà i vam sortir tots dos a fumar.

Era hivern i jo tenia fred i ell em va dir: té la jaqueta. Jo li vaig dir: 'M'encanta la jaqueta'. Ell em va dir: 'Et regalo la jaqueta', així que me la vaig emportar a casa. Aquella nit ell m'escriu per dir-me que em quedés amb la jaqueta. Aquí és on comença tot. Comencem a parlar per Instagram».

Jorge Javier Vázquez entrevistant a Alicia
Kiko i Alicia van començar a parlar per Instagram | Telecinco

Va ser llavors quan tots dos van començar a parlar de manera continuada a través de les xarxes socials. Tot i que les converses «no eren llargues» ni «cada dia», Alicia va percebre un «coqueteig» per part de Kiko Rivera. La jove va confessar que li agradava d'ell «la seva manera de ser. Kiko és una persona 10» i afegia «però per tenir alguna cosa amb ell no».

La intenció de treure això a la llum per part de la sevillana és per aturar els comentaris que s'estan fent durant dies, ja que vol que el tema quedi tancat per part seva. «No he vingut per remoure res. No vull que això vagi a més. He fet el pas de venir per tancar aquest tema i ja està», explicava.

Alicia sosté que entre ella i Kiko no hi va haver res més. «No va fer falta dir-li que no. Ell seguia parlant amb mi. No vam arribar a res», va assegurar mentre que reconeixia que, al 'Deluxe', Kiko havia estat «sincer». Va reconèixer que «havia estat flirtejant amb mi i que no havíem arribat a res».

El relat d'Alicia no convenç

Hi havia alguna cosa en el relat d'Alicia que no li quadrava a Jorge Javier Vázquez. Segons va revelar el presentador, el reporter José Antonio León va assegurar que la sevillana només estava explicant una mínima part del que en realitat va passar.

«Hi va haver alguna trobada?», li va preguntar Jorge. «No et respondré a això perquè trobades hem tingut. Sí que vam tenir trobades», va acabar confessant la jove, provocant un gran enrenou al plató. «No vinc a explicar el que va passar», va dir Alicia.

Irene Rosales intervé i el coqueteig s'acaba

Va ser gràcies a la intervenció d'Irene Rosales la que va provocar la fi del flirteig entre Alicia i Kiko Rivera. La col·laboradora de 'Viva la Vida' es va posar en contacte amb la cambrera per demanar-li que no s'interposés entre el matrimoni. «Em va escriure demanant-me que no em fiqués en el seu matrimoni i jo vaig entendre el seu dolor i vaig desaparèixer. Mai vaig voler fer-li mal», va explicar Alicia.

«Irene m'escriu per Instagram. M'ho vaig imaginar perquè ell s'escrivia amb mi i ho puc arribar a entendre. Va ser correcta i jo ho vaig entendre. Jo li vaig respondre correctament també», revela la sevillana.

Alícia mirant fixament
Alicia revela que va deixar de parlar amb Kiko perquè Irene l'hi va demanar | Telecinco

Alicia va explicar que en veure a Kiko Rivera trencat al 'Deluxe' li va fer mal perquè sent una gran estima cap a ell i es va sentir malament perquè això hagués sortit a la llum. «L'entrevista em va fer molta pena perquè ell és una bona persona. És una persona 10 i la seva dona també. Em vaig sentir malament en veure-ho així perquè sóc jo la que estic enmig d'això. I no perquè jo vulgui. Això no ho he tret jo. M'he sentit malament des que Chabeli va deixar anar el 'boom'».

Per a la jove, el parlar amb Kiko Rivera no ocultava segones intencions però molta gent li advertia que podria ser un joc perillós. «Els companys sabien, em deien que anés amb compte, però jo no tenia intencions amb Kiko i ell potser tampoc», sentenciava Alicia.