Kiko Rivera es fa un tatuatge en homenatge a les seves filles

El seu germà Cayetano ha publicat un comentari fent broma que ha triomfat entre els seus seguidors

Kiko Rivera sembla que està molt millor de la depressió per la qual va haver de cancel·lar la seva gira musical. Si fa pocs dies va sorprendre els seus seguidors amb un posat sense samarreta en què presumia de figura després de perdre més de 40 quilos, ara ha tornat a la càrrega ensenyant els seus nous tatuatges, que no han deixat indiferent a ningú.

El fill d'Isabel Pantoja s'ha tatuat al pit dues ferradures i un dau, una curiosa dedicatòria als seus tres fills: Anna, Carlota (fruit de la seva relació amb la seva actual dona, Irene Rosales) i Francisco (el fill que té en comú amb la model Jessica Bueno).

«Ja us tinc al pit als meus dos àngels. Les meves dues filles. Encara que tingui al meu fill tatuat al braç, també està en aquest donat que simbolitza als 3. Ells són la meva raó de viure. Sempre de la millor mà», publicava al costat d'una imatge on es podien apreciar aquestes figures amb les inicials de les nenes i les seves dates de naixement.

La divertida respuesta de Cayetano

La publicació s'ha tornat tot un èxit, amb més de 9.000 'likes' i un munt de comentaris de tota mena, des dels que aplaudeixen el tatuatge fins als que no semblen molt convençuts del resultat. Tanmateix, hi ha hagut un comentari que ha cridat molt l'atenció: el del seu germà Cayetano


Comentario de Cayetano a la foto de Kiko Rivera

 

«Espero que no tornis a agafar 'pit' ... Si no quedaran unes ferradures per cavall perxeró», ha dit de broma. Unes paraules que han agradat molt els seus seguidors, ja que el comentari acumula més de 500 'likes' en un dia.

Una broma que sembla que no ha molestat a Kiko, amb qui manté tan bona relació que no és estrany que, de tant en tant, es dediquin aquest tipus de bromes.

Segueix amb la seva recuperació

«Saber utilitzar efectivament els meus recursos per tenir èxit. Alguns en diuen sort. Un dia més en la meva recuperació per tornar amb més força», escrivia poc després el DJ, qui sembla haver tornat més actiu que mai a les xarxes.


Comentaris

envia el comentari