Kiko Rivera amb ulleres

Kiko Rivera trenca la relació i intenta que els seus fills no notin el canvi

Kiko Rivera ha rebut un missatge que ha emocionat els seus

Kiko Rivera ja ha assumit que la relació amb la seva mare Isabel Pantoja està ferida de mort i ha trencat els últims llaços que l'unien. No vol continuar patint, prefereix centrar-se en la família i en gaudir dels projectes professionals que té pendents. Ha rebut un missatge de la cantant, però no ha contestat perquè sap que la decisió ja està presa.

Kiko Rivera, segons el programa 'Viva la Vida', ha intentat que Isabel segueixi mantenint contacte amb els seus nets, però no ho ha aconseguit.

La vídua de Paquirri està completament aïllada a la seva finca Cantora i no vol rebre ningú, ni tan sols els petits de la família. El DJ està dolgut i ha confessat que els seus nens «ja no pregunten per la seva àvia», encara que ell no en pot fer més.

Kiko Rivera plorant
Kiko Rivera ataca Isabel Pantoja a Telecinco  | TELECINCO

Kiko Rivera ha intentat que els seus fills no notin el canvi i que segueixin vinculats a Isabel, però els seus esforços no han tingut resultats.

La tonadillera està molt dolguda, almenys això és el que reflecteix el comportament que ha tingut al concert que ha fet a Xile. La revista Semana assegura que ha enviat un missatge a la família perquè té la necessitat d'expressar el seu estat d'ànim.

Kiko sap, gràcies a les declaracions de la seva germana Isa, que la propietària de Cantora està travessant una depressió. Per aquest motiu està atent als seus moviments, encara que prefereix mantenir les distàncies i no reaccionar davant del que està passant. Pantoja ha cantat un tema a Xile que porta molts records i ha aprofitat per dedicar unes paraules als seus.

«Aquesta cançó la va escriure una persona pensant en els fills i em fa cantar pensant en els meus. No ens adonem que cal abraçar, que l'abraçada és molt important mentre som vius, quan ja no hi som no serveix». Aquestes declaracions tenen una importància especial perquè la sevillana no té contacte amb el marit d'Irene Rosales.

Kiko Rivera ha arribat a un acord amb la seva dona

Kiko Rivera, seguint la informació del periodista Luis Rollán, va parlar amb Irene Rosales per arribar a un acord. El matrimoni va pensar que Isabel no podia perdre la relació amb les seves netes Carlota i Ana, per això van intentar que passessin temps juntes. Les germanes d'Irene les portarien a Cantora, però la cantant s'hi va negar perquè no se sentia preparada.

Isabel Pantoja en una imatge promocional de 'Supervivientes'.
Kiko Rivera ha intentat solucionar els seus problemes amb Isabel   | GTRES

Rivera està desesperat, ja no sap què fer per recuperar la seva mare i tot fa pensar que la relació s'ha trencat del tot. Ell mateix ha assumit que no hi ha solució possible, per això no ha reaccionat a les paraules que ha rebut des de Xile. L'última vegada que Isabel va actuar a Espanya ja estaven enfadats, però sí que li va enviar un missatge a través de les seves xarxes.

El fill de Paquirri ha tocat fons, s'ha posat en mans de professionals i li han recomanat que s'allunyi d'Isabel Pantoja. Segons ha explicat, la seva psicòloga li ha explicat que el millor que pot fer és allunyar-se de la família perquè està patint massa. Per sort té el suport d'Irene, la mare de les seves filles, i compta amb ella per a tot.

Kiko Rivera descobreix la crua realitat

Kiko Rivera ha guanyat molts diners parlant malament d'Isabel Pantoja, fins i tot ha posat en dubte la seva capacitat artística. Però després del que ha passat a Amèrica no podrà continuar mantenint els mateixos arguments: la cantant ha triomfat. El seu perruquer li ha dedicat unes paraules: «Nou èxit al teu costat, Isabel ets única i mai em cansaré de dir-t'ho».

Rivera s'ha adonat que la seva mare té més suport del que sembla, així que no s'ha de preocupar després de la ruptura. Està ben acompanyada, malgrat que molts insinuen que el contacte amb Agustín Pantoja no la beneficia. Aquest darrer exerceix de representant i fa l'impossible perquè l'artista estigui còmoda als seus concerts.