Kiko Rivera amb mascareta i ulleres de sol caminant per Madrid durant el juliol d'aquest 2020

Kiko Rivera, fora de control en un vídeo que s'ha tornat viral a les xarxes

El fill d'Isabel Pantoja ha estat sorprès en directe per la seva dona Irene Rosales

No obstant això, la manca de treball no ha fet que Kiko Rivera perdi el seu sentit de l'humor. De fet, el germà d'Isa P no ha dubtat a fer broma públicament de la complicada situació laboral que viu.

«La cosa està tela de xunga... Ara també disponible per ninot del teu pastís de noces. Comencem la setmana amb humor, Feliç dilluns família», va escriure fa poc a Instagram.

La sorpresa en directe d'Irene Rosales a Kiko Rivera

A més, el fill d'Isabel Pantoja ha aprofitat la seva reclusió a casa per endinsar-se al món de les xarxes socials i protagonitzar divertits moments en directe a través de la plataforma Twich. Tant és així, que el dj ens ha fet partícips de què ha qualificat del 'millor moment de l'any'. Kiko Rivera estava en ple directe quan la seva dona Irene Rosales va aparèixer per sorpresa per donar-li un regal que portava esperant des de fa molt de temps.

Es tracta del joc 'FIFA 21', una gran sorpresa que ha desfermat l'eufòria del germà de Chabelita. «Que serà, que serà. Ensenya'l Irene, ensenya'l Irene. Ja ha arribat. Siiiiiiiii» repetia una vegada i una altra el cantant fora de si.

El paquet d'Irene Rosales va fer esclatar a Kiko Rivera de felicitat, que no va dubtar a fer broma amb la seva dona després de fer-li una abraçada. «No sé ara mateix a qui vull més» deia mentre besava i mirava cap al joc. Kiko Rivera ha estat l'encarregat de compartir aquest graciós moment en el seu compte d'Instagram, on també ha volgut agrair el regal als creadors del joc.

«El millor moment de l'any. La meva dona @ irenerova24 em sorprèn mentre estic fent la meva directe de twitch.Gracias @easportsfifa_es per la meravellosa sorpresa!» ha escrit el dj a Instagram.