Kiko torna a enfadar-se amb Gloria Camila: «Plora el que et surti, ets molt negativa»

La parella ha tornat a situar-se al centre d'atenció després de protagonitzar una forta discussió

Kiko i Gloria Camila tornen a discutir quan creien que ningú els sentia | Telecinco

Torna la tensió entre Kiko i Gloria Camila. La parella ha tornat a protagonitzar una sonada discussió durant un moment en el qual creien que ningú els escoltava. No obstant això, les càmeres ha tornat a gravar una escena de la seva última baralla. En aquesta ocasió, Kiko li retreia a la filla de Rocío Jurado que estigui plorant tot el temps. «Però si se'm surten les llàgrimes, què faig?», li preguntava la jove al seu nuvi, qui malgrat que les seves súpliques seguia a la seva, enfadat per l'actitud de Gloria. «Plora les vegades que et doni la gana. Ja està, no t'ho diré més», li replicava Kiko.

Pel que sembla, Kiko ara no està molt conforme amb el comportament de Gloria Camila, a qui acusa d'estar tenint un comportament negatiu malgrat la recompensa, que suposadament, els espera després del programa. «T'aguantes, tot té la seva recompensa, no?», continuava dient-li, mentre la jove intentava defensar-se: «I estic aguantant, o no estic aguantant?». «T'ho estic dient, que ploris les vegades que et surti del c... T'ho dic pel teu bé... Plora el que et surti del c..., a mi em deixes en pau», sentenciava el nuvi, qui tornava a insistir a recordar-li a Glòria els beneficis del seu pas pel concurs.

«Ets molt negativa. No penses en el positiu o què? T'ho haig de recordar? T'ho haig de recordar? Doncs llavors ja està», li va arribar a dir, fent saltar les alarmes sobre les sospites que tenen els seus companys que Gloria Camilia podria tenir pactat ja amb la productora del programa que ella serà la guanyadora d'aquesta última edició de 'Supervivents 2017'. Unes sospites que van venir perquè els seus companys comencen a mostrar-se farts d'ells, ja que consideren que tenen una sèrie de privilegis que ells no tenen. Davant tant rumor, Jorge Javier sortia en la seva defensa: «Em sembla molt greu que estigueu expandint aquest rumor».


Comentaris

envia el comentari