INVITACIÓ OFICIAL:

✨ T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Kilian Jornet és aturat per un control d'alcoholemia a Noruega

El català està al nord d'Europa per participar en la Tromso Skyrace

 

 

Kilian Jornet, l'ultrafondista català, torna a sorprendre el món. De totes maneres, aquesta vegada no es tracta d'una de les seves increïbles curses o pujades a l'Everest en 17 hores, sinó que el jove ha protagonitzat una escena prou quotidiana que ha cridat molt l'atenció. Jornet conduïa per Noruega, on ha anat per tornar a participar en la cursa extrema Tromso Skyrace, i ha estat aturat per un control d'alcoholèmia. Tal com es pot veure a la fotografia que el maratonià ha compartit al seu compte de Twitter, el català bufa a l'etilòmetre i acompanya la imatge dient: «Quan vas o tornes d'entrenar a mitjanit i el policia no et creu». Evidentment i com era d'esperar, l'ultrafondista ha superat la prova policial sense gaire esforç: «Bona capacitat pulmonar, noi!», li deia l'agent sorprès. A més, també ha assegurat que l'agent li ha dit que bufés «més», ja que sabia que tenia «una bona capacitat pulmonar».

A més de Kilian, la corredora Núria Picas també ha compartit la instantània fent al·lusió amb humor a la sorpresa del funcionari. Durant aquest estiu, Kilian Jornet ha demostrat tenir una genètica increïble i un talent espectacular guanyant la Marató de Mont Blanc i la Hardrock 100 amb l'espatlla dislocada. Esperem que el jove pugui demostrar el mateix a les terres escandinaves.

 

 

 

 Comentaris

envia el comentari