Kim Basinger, d'actriu de gran d'èxit a la ruïna

Actualment passa gran part del seu temps amb la seva filla, ingressada en una clínica de rehabilitació

Imatge actual de l'actriu Kim Basinger. Foto: emol.com

Hollywood està ple d’actrius de gran bellesa, però són poques les que arriben a ser l’exemple de mite eròtic per a tota una generació. Aquest és el cas de Kim Basinger, que va rodar desenes de pel·lícules i que l’any 1998 fins i tot va rebre un Òscar per la seva interpretació en el film L.A. Confidential. Segons explica El País, la seva història és la d’una dona que va viure gran part de la seva vida envoltada de totes les comoditats que aporten els diners i la fama.

La seva millor època va arribar als anys noranta, però també el seu declivi. L’any 1993, Basinger havia de protagonitzar la pel·lícula La meva obsessió per l’Helena, però a l’últim moment va decidir no fer-la. L’estudi va denunciar l’actriu, que va haver de pagar més de set milions de dòlars d’indemnització, que juntament amb el fracàs del seu projecte immobiliari a Braselton van arruïnar-la per complet. La fi de la seva relació amb Alec Baldwin de manera turmentosa va acabar-la d’enfonsar. Un divorci que va costar diversos milions de dòlars en judicis i un escàndol de Balwin insultant per telèfon a Ireland, la filla de la parella.

Actualment l’actriu segueix sense d’una situació econòmica com la que va viure fa anys, però viu més tranquil·la que mai. Basinger té ja més de 60 i manté una relació amb el seu perruquer, Mitch Stone, i l’any vinent apareixerà a 50 ombres més fosques —seqüela de 50 ombres de Grey—. Però la major part del temps la dedica a la seva filla Ireland, que es troba ingressada en una clínica de rehabilitació a causa dels seus «traumes emocionals».


Comentaris

envia el comentari