ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

El Koala va perdre dos dits de la mà per culpa d'una talladora de gespa

El cantant es va refugiar en la música per poder superar els durs moments
El Koala | CatalunyaDiari.cat

 

Manuel Jesús Rodríguez, conegut com El Koala, va ser un dels protagonistes de l'últim programa 'GH VIP 6: Límite 48 horas'. El cantant es va salvar de l'expulsió a la gal·la del dijous al tindre menys vots que Isa Pantoja i Miriam Saavedra, que seran les dues persones que s'enfrontaran a la decisió de l'audiència.

 

No obstant això, el protagonisme del Koala va arribar quan va explicar un dels episodis més traumàtics de la seva infància, trencant el seu silenci i explicant davant les càmeres perquè li falten dos dits d'una mà. Tenia 13 anys quan va patir un lamentable accident amb una talladora de gespa, que li va quedar a sobre i li va tallar dos dits de la mà dreta.

 

Un dels moments més durs de la seva vida

El Koala va reconèixer a 'La sala del més enllà' —una habitació on els concursants poden llegir missatges de Twitter amb informació de l'exterior— que aquest succés li va suposar un autèntic calvari: «Ho vaig passar fatal. Però després vaig pensar que una pàgina del llibre és una pàgina del llibre i jo no llenço el llibre sencer. Segueixo passant pàgines».

 

«Vaig haver de començar de nou, a escriure, a conduir... Vaig haver de començar de zero. Portava la mà a la butxaca per vergonya fins que em vaig adonar que la vida és bella i cal seguir endavant», reconeixia el cantant.

 

Afortunadament, sembla que tot ha quedat enrere i forma part del record. «Després em vaig refugiar en la música, que és la meva religió, la meva salvació, que és el que m'ha donat la vida. Vaig agafar una guitarra i vaig començar a compondre. Si no arriba a ser per la música, no sé què hauria fet», va reconèixer visiblement emocionat.

 

El Koala | EspañaDiario.es

 

Una trajectòria musical de més de 25 anys

Tot i que la gran majoria de la gent el coneix bàsicament pel seu tema 'Opá, yo viazé un corrá', la realitat és que la carrera musical de Manuel Jesús Rodríguez és molt llarga. Va començar a tocar amb diversos grups l'any 1986, tot i que no va ser fins a l'any 1992 que va crear el seu propi grup, 'Los Ducati', en el que va estar vuit anys fent gires per Andalusia i, fins i tot, va arribar a col·laborar en un programa de Canal Sur.

 

L'any 2001, però, decideix començar la seva carrera en solitari amb el sobrenom de 'El Koala', per la forma que tenia d'enfilar-se a la bastida quan treballava a l'obra. L'any 2006 va treure el seu primer disc, amb el tema 'Opá, yo viazé un corrá', que va tenir més de 21 milions de reproduccions a Youtube i va ser un autèntic èxit. Des d'aleshores, El Koala ha publicat quatre discos més abans d'entrar a 'GH VIP 6'.