IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'administrador de Sara Montiel indemnitzarà als seus fills per més de 300.000 euros

Culpable de la investigació per traspassos no justificats

Sara Montiel, en una imagen de archivo.
Es resol una de les últimes polèmiques relacionades amb Sara Montiel | 20 minuts
 

Quatre anys i mig després de la mort de Sara Montiel, s'està a punt de resoldre un dels casos més polèmics entorn l'artista. Ella va ser l'encarregada de denunciar, però que ha trigat més de set anys en aconseguir un resultat. Es tracta de l'estafa que va realitzar el seu administrador, Francisco Fernández, sobre els comptes de la cantant.

Aquest dilluns, Fernández s'haurà d'enfrontar als tribunals a l'Audiència de Madrid pel cas que es va obrir el 2010. Tot sembla indicar que l'acusació del ministeri fiscal procedent, de manera que l'acusació d'apropiació indeguda que pesa sobre l'administrador l'obligarà a indemnitzar amb 344.707 euros als dos fills de la Montiel.

Va ser la mateixa artista qui va denunciar el cas, després que Fernández aprofités la cessió de poders que va rebre en 2008 per realitzar traspassos no justificats des del compte bancari de l'entitat Música i Estrelles SL al seu compte particular, per un import de 71.600 euros. També hauria destinat patrimoni a l'obertura de comptes de crèdit, estafant un total de 344.707 euros.

Perjudicada als seus últims anys

La també actriu va patir uns darrers anys de vida de gran dificultat. Els problemes amb el seu administrador van provocar la falta de liquiditat i sensació de conspiració contra ella. Montiel va afirmar que Fernández va arribar a robar-li més de 9 milions d'euros, encara que finalment el traspàs de diners s'ha xifrat en poc més de 300.000.

No obstant això, l'artista afirmava que eren molts més els valors que s'havien tornat a destinar pel seu administrador, encara que la falta de documentació va evitar que es pogués demostrar. Montiel va haver de vendre diversos quadres i propietats per poder viure amb normalitat els últims anys de la seva vida.


Comentaris

envia el comentari