IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'advocat de la víctima de La Manada, contundent: «L'assumpte es guanyarà»

Reconeix tenir bones sensacions, encara que es mostra prudent amb els temps de resolució

El abogado de la víctima claro: «El asunto se va a ganar»
L'advocat de la víctima ha estat molt clar i ha assegurat que l'assumpte «es guanyarà» | Cedida
 

Un dels advocats de l'acusació particular en el judici per la suposada violació grupal als Sanfermines de 2016, Carlos Bacaicoa, ha assegurat aquest dilluns, 27 de novembre, en arribar al Palau de Justícia, que «l'assumpte es guanyarà». «Jo tinc bones sensacions, la veritat», ha afegit. Bacaicoa, que presenta al llarg de la jornada d'avui les seves conclusions, ha assenyalat també que «tots els dies són importants».

Respecte a les seves conclusions, no ha volgut avançar informació i ha comentat que no espera res del dia d'avui, «s'emetran els informes de les acusacions, res més». «Les proves en les quals ens basem són per al mateix informe, ara no podem avançar cap, a més per una qüestió de diferències envers el tribunal i les defenses», ha explicat Bacaicoa.

D'altra banda, l'advocat no ha volgut donar major rellevància a què la sessió d'aquest dilluns, per primera vegada des que va començar el judici, se celebri a porta oberta. «A mi em resulta una mica irrellevant, encara que si pogués escollir, hagués preferit a porta tancada, però tampoc em sembla important», ha dit.


Comentaris

envia el comentari