ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

L’aerolínia de baix cost amb millor valoració

Amb aquesta companyia es pot volar sense haver de pagar un preu extremadament alt ni renunciar a la qualitat

Esta compañía es la más valorada dentro de la categoría low cost.
De totes les aerolínies de baix cost, aquesta és la que té una millor valoració | Wikimedia Commons

Les aerolínies ‘low cost’ en general no tenen gaire bona reputació i sempre han generat recances i algunes polèmiques. Ara bé, moltes vegades tenen una qualitat remarcable totalment a l’alçada de les companyies més grans i cares.

Aquestes companyies són molt competitives entre elles i volen rebre el títol de millor aerolínia de baix cost per volar, perquè la demanda dels clients no ha parat de pujar en els darrers anys. Cada cop hi ha més gent que escull volar amb aquestes empreses i que tria les que ofereixen la millor relació qualitat-preu.

Com que tothom vol viatjar sense haver de pagar un cost desorbitat i sense haver de renunciar al benestar, et presentem l’aerolínia ‘low cost’ més ben valorada per volar sense arruïnar-se i mantenir la qualitat del viatge.

La companyia de baix cost més ben valorada d’Europa

Cada any, la prestigiosa empresa consultora Skytrax s’encarrega d’organitzar els World  Airline Awards, uns guardons que premien les millors companyies aèries i serveis de tot el planeta. Són les recompenses més conegudes de tot el món aeronàutic, i han arribat a anomenar-les els Oscars de l’àmbit.

Aquests guardons constitueixen una referència a tot el món pel que fa a l’avaluació duta a terme sobre el nivell d’excel·lència de les companyies aèries i, en concret, dins del sector de les aerolínies de baix cost n’hi ha una que fa un grapat d’anys que triomfa: és Norwegian, la tercera companyia aèria de baix cost més gran del continent europeu.

Per quart any consecutiu, l’aerolínia escandinava ha obtingut el premi a la millor companyia ‘low cost’ a Europa, i també l’han guardonat amb el premi a la millor companyia de baix cost de llarg recorregut del planeta.

Però no només es confirma la seva excel·lència amb aquests reconeixements tan rellevants del món aeronàutic, sinó que, per cinquè any seguit, la companyia sueca ha obtingut la distinció de millor aerolínia de baix cost per volar per Europa a la web Airlineratings.com, que s’encarrega d’avaluar la qualitat i la seguretat que ofereixen les companyies aèries.

Norwegian ofrece la mejor relación calidad-precio del mercado.
Els vols de Norwegian són els que presenten una millor relació qualitat-preu | Unsplash

 

Avantatges de volar amb Norwegian

Però, quines prestacions i qualitats té Norwegian per convertir-se en l’aerolínia ‘low cost’ més ben valorada? El confort i l’efectivitat dels vols que ofereix són els elements més apreciats entre els clients, especialment si es considera que els seus bitllets tenen un cost molt econòmic.

La companyia aèria disposa d’una flota d’avions molt nova —amb una mitjana d’edat de 3,6 anys— i molt respectuosa amb el medi ambient. Això fa que els vols siguin més segurs i es duguin a terme més ràpidament, a més d’oferir més espai i comoditat dins de l’aeronau. Els seients, a banda, són de pell i ofereixen un grau de confort molt elevat.

Un altre gran avantatge de Norwegian és la seva àmplia gamma de vols: en concret, proposa més de 500 trajectes a més de 150 destinacions del planeta. A més, ofereix vols directes als Estats Units, un pas molt important per a l’aerolínia i un gran atractiu per a la gent que vol viatjar a través de l’Atlàntic sense haver de gastar un dineral.

Els viatgers valoren molt positivament en concret un dels serveis que proposa la companyia escandinava, inclòs amb el mateix preu del bitllet: el fet de poder gaudir de connexió wifi en molts dels seus avions, a banda del sistema de vídeos a la carta i d’entreteniment a bord de l’aparell.

Norwegian ofrece un servicio excelente de entretenimiento a bordo.
El servei d’entreteniment a bord dels avions de Norwegian és òptim | Norwegian

 

Oferta de serveis que cal pagar

Tot i que cal pagar per una gran majoria dels seus serveis, un dels avantatges que Norwegian dona als seus viatgers és que no han de pagar per allò que no faran servir, perquè molts només volen gaudir d’un viatge tranquil i arribar quan toca a la seva destinació. Així, es pot volar sense un cost gaire alt, i cada passatger escull els serveis extra que vol tenir durant el trajecte.

Per això, si el viatger desitja menjar dins de l’aeronau haurà d’abonar un cost extra, però la qualitat del servei de càtering a bord dels aparells de Norwegian és molt bona i es tracta d’un dels millors serveis d’aquesta mena que es poden trobar en el món de les aerolínies.

Això no obstant, si s’abona la tarifa de la classe Premium, el servei de restauració serà gratuït. Els passatgers que escullin aquesta categoria trobaran els seients dins d’una cabina totalment exclusiva amb espai suplementari, carregador USB, esmorzar i sopar inclosos i begudes de franc durant tot el vol, a banda de poder facturar un total de dues maletes, entre altres avantatges.

Utilitzar Norwegian des de l’Estat espanyol

Actualment, Norwegian opera des de 14 aeroports d’Espanya: Alacant, Barcelona, Bilbao, Eivissa, Fuerteventura, Gran Canària, Lanzarote, Madrid, Màlaga, Menorca, Múrcia, Palma de Mallorca, Tenerife Nord i Tenerife Sud. A més, des de Madrid i Barcelona hi ha la possibilitat de viatjar amb aquesta companyia a més de 90 destinacions europees, americanes i asiàtiques, i en 23 casos amb vols directes sense escala.  

Des de les mateixes dues ciutats també és possible accedir a una de les ofertes més seductores de l’aerolínia: la dels vols directes de baix cost als Estats Units. Des de Barajas, a Madrid, existeixen rutes directes a Nova York o Los Angeles per uns 200 euros. Des del Prat, a Barcelona, hi ha vols a una desena de ciutats nord-americanes a partir de 179 euros.

Amb tot això, queda clar que qui no vola sense gastar-se un dineral i sense haver de prescindir de la bona qualitat és perquè no vol!


Comentaris

envia el comentari