IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'amfitrió de Puigdemont a Bèlgica, un diputat de la Nova Aliança Flamenca, partit a favor de l'independentisme

Loryn Paris, l'amfitrió de Puigdemont i els consellers, assegura que tots ells estan «molt determinats» respecte al que volen

Imagen de la cena
Imatge del sopar | 'El programa de Ana Rosa'

Puigdemont segueix a Bèlgica on està comptant amb el suport i l'ajuda d'algunes personalitats influents del país. 'El programa de Ana Rosa' ha revelat que Loryn Paris, ha estat l'amfitrió del president a Brussel·les durant el sopar del qual recentment s'ha publicat alguna imatge.

Loryn Paris és un diputat de la Nova Aliança Flamenca, un partit belga favorable a l'independentisme. Se li ha conegut després que sortís a la llum una fotografia d'un sopar entre Carles Puigdemont; els exconsellers Toni Comín, Meritxell Serret, Lluís Puig i Carla Punsatí; un altre diputat de la Nova Aliança Flamenca i el mateix Loryn Paris.

Aquest s'ha convertit en l'amfitrió del president a Bèlgica, concretament a la localitat de Lovaina, una ciutat d'uns 90.000 habitants per la qual Puigdemont i els exconsellers han estat vistos de la mà de Loryn Paris.

El diputat de Nova Aliança i el president es van conèixer perquè Loryn tenia una estreta relació amb el conseller Toni Comín, a qui assegura haver conegut a través d'un amic en comú de Barcelona.

Puigdemont i els exconsellers «troben a faltar als seus familiars»

Loryn Paris ha parlat en una entrevista concedida a 'El programa de Ana Rosa' sobre el que ha pogut conèixer de Puigdemont durant el temps que han estat junts. De fet el diputat de Nova Aliança Flamenca mostra una carta que el president li va escriure en agraïment a la seva hospitalitat. «Ens va escriure per dir-nos el còmode que va estar a casa nostra», assegura Loryn.

«Era important que tinguessin sensació de 'família' perquè troben a faltar als seus familiars i amics a Catalunya», és el que explica l'amfitrió de Puigdemont i els consellers. A això afegeix que tots ells estan «molt determinats» respecte a les seves idees, i afirma que el que ara volen és «que els catalans se sentin escoltats el 21 de desembre».

Respecte a la vida del president i els consellers a Bèlgica afirma que no és la que hauria de viure un «president electe». «És clar que viu aquí sense els mitjans d'un govern en funcionament. Les condicions amb què ha de viure aquí són molt diferents de les de qualsevol president electe», explica Loryn.

Finalment, conclou el diputat de Nova Aliança lloant a Puigdemont: «Li puc dir que és un bon home, determinat i professional en el que vol fer», assegura Loryn Paris.


Comentaris

envia el comentari