IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'aristòcrata Vicente Dalmau, solter després de la seva ruptura amb Marta Ortiz

L'empresari, de 48 anys, va posar fi a la relació amb la model, de 23, després de dos anys

Vicente Dalmau Cebrián-Sagarriga, dueño de Marqués de Murrieta, conde de Creixell y barón de Pobadilla
Vicente Dalmau Cebrián-Sagarriga, Comte de Creixell i Baró de Pobadilla | Cedida

La ruptura de Vicente Dalmau Cebrián-Sagarriga amb la jove model valenciana Marta Ortiz, de 23 anys, ha sacsejat l'actualitat espanyola, pel retorn a la solteria d'un dels homes més poderosos del país. El comte de Creixell i baró de Pobadilla, als seus 48 anys, gaudeix de les riqueses que li aporten la presidència del Marqués de Murrieta, un dels cellers més importants d'Espanya.

Un conquistador inquiet

La seva inestabilitat sentimental li està passant factura als seus 48 anys, el que fa difícil imaginar-se'l en una relació per a tota la vida. Abans de la jove model, l'aristòcrata va estar relacionat amb la filla dels marquesos de la Cañada, María de León Castillejo, qui també és coneguda per haver mantingut un afer amb el rei Felip, encara que mai hagi estat reconegut. També se'l va vincular amb Eugenia Martínez de Irujo, amb qui gaudeix d'una amistat des de la infància, encara que tots dos també van assegurar que no existia cap història amorosa entre ells.

Vicente Dalmau junto a su expareja, Marta Ortíz
Vicente Dalmau amb la seva exparella, Marta Ortiz | Cedida

 

Un empresari amb èxit

Actualment, el Marqués de Murrieta, que compta amb una història de 165 anys, té una facturació de 15 milions d'euros anuals, a més de la producció d'1,4 milions d'ampolles cada any. Tanmateix, l'empresa que dirigeix, la qual encapçala al costat de la seva germana Cristina, exporta el 70% de la seva producció a cent països diferents, convertint-lo en un dels cellers més potents del sector.

L'èxit que li aporta l'esmentat negoci no és l'únic de què gaudeix l'aristòcrata. Els 'albariños' —una varietat de raïm blanc— de Pazo de Barrantes, els quals produeix a Rías Baixas, així com els càrrecs directius amb els quals compta a Jardins de Grau S.A., empresa que es desenvolupa dins del sector immobiliari, així com Peña Sagra S.A., que gestiona allotjaments turístics, són uns altres dels èxits empresarials que posseeix Cebrián-Sagarriga.

El Castell del Marqués de Murrieta

Els èxits aconseguits per l'empresari amb Marqués de Murrieta li van permetre, l'any 2014, aconseguir la rehabilitació del castell de Ygay, la qual va comptar amb la presència del rei Joan Carles. És precisament aquí on es troba fixada la seu del celler, augmentant així la seva gran exclusivitat i gaudint d'una localització excepcional.

Tragèdies familiars 

La infància de Cebrián-Sagarriga no ha estat protagonitzada, precisament, per la senzillesa de la seva situació. L'any 1996, amb 26 anys i després d'estudiar ADE a la Universitat de Navarra, Vicente va perdre el seu pare, de 48 anys. La mort inesperada va deixar-lo amb les regnes dels negocis vinícoles del seu progenitor, els quals va començar a desenvolupar molt jove i al costat de la seva germana, obtenint els grans resultats amb els quals comptes avui dia.

Una altra tragèdia familiar li va atorgar els títols nobiliaris amb els quals compta avui dia. En un lamentable accident van morir la seva àvia materna, María Cristina Sagarriga, vídua del baró de Pobadilla, al costat de dos dels seus cinc fills, així com la seva bestia Julia Sagarriga, comtessa de Creixell, juntament amb el seu marit. Aquesta tragèdia va provocar que els títols passessin a la família de Vicente, amb els quals continua comptant actualment.


Comentaris

envia el comentari