L'assassí confés de Diana Quer, 'El Chicle' passa la seva primera nit a la infermeria de la presó de Teixeiro

La direcció del centre penitenciari va prendre aquesta decisió per evitar que fos agredit per altres reclusos

'El Chicle' tras salir de la fábrica dónde se encontraba el cuerpo de Diana Quer
'El Chicle' ha passat la seva primera nit a la infermeria del centre penitenciari de Teixeiro a la Corunya | Cedida

L'assassí confés de Diana Quer, José Enrique Abuín 'El Chicle', ha passat la seva primera nit a presó, després de confessar l'assassinat de Diana Quer. L'investigat va ser traslladat ahir al centre penitenciari de Teixeiro, a la Corunya, on ha decidit, sorprenentment, passar la seva primera jornada a la infermeria, on va ser vigilat molt d'aprop per evitar que pogués ser agredit per altres presos, o autolesionar-se ell mateix.  

Nova compareixença davant la justícia

Durant la jornada d'avui, 2 de gener, es preveu que realitzi una nova compareixença davant la justícia, per continuar amb el seu procés judicial. I ho farà a través de videoconferència, tot i que es desconeix si parlarà, finalment, davant de la jutgessa. Per ara, el seu advocat li ha indicat que es negui a respondre a qualsevol pregunta que li puguin formular. 

Per la seva part, el lletrat Ramon Sierra, responsable de la defensa del 'Chicle', ha negat que s'hagin assumit els càrrecs d'homicidi, agressió sexual o assassinat, assegurant que tan sols es va assenyalar el lloc on es trobava el cos de Diana Quer per «mitigar, en la mesura del possible, el patiment de la família»

'El Chicle' amb la seva dona en una imatge a les xarxes socials
'El Chicle' amb la seva dona en una imatge a les xarxes socials | Facebook

 

L'autòpsia serà molt important per al cas

Els forenses continuen treballant amb les restes de la jove madrilenya, les quals hauran de servir per identificar el motiu de la seva mort. D'altra banda, està previst que els responsables del cas de Diana Quer de la Guàrdia Civil participin en la sessió judicial d'avui.

En ella, els responsables del cos de seguretat analitzaran les informacions de què disposen fins al moment. Amb tot, sembla que hi ha una clara relació de l'assassinat de Quer amb l'altre intent de segrest realitzat pel 'Chicle’, a la localitat de Boiro, La Corunya. 

La família desitja poder enterrar el cadàver

Diana Quer
Imatge d'arxiu de Diana Quer | cedida

La família de la jove, que espera poder-la enterrar finalment en els pròxims dies, ha reconegut que desconeixen quan se'ls entregaran les restes mortals de Diana. Per ara, el centre especialitzat en cadàvers descompostos, l'Institut de Medicina Legal de Galícia, és qui té la custòdia del cos de Quer. 

S'espera que, en les pròximes hores, pugui saber-se per fi el motiu de la mort de la víctima, així com més dades que serveixin per a la investigació. Una vegada resolt tot això, el cos serà traslladat a Madrid, moment en el qual la família podrà, finalment, donar el seu últim adeu a Diana. 


Comentaris

envia el comentari