L'Audiència de Madrid processa el PP i la seva tresorera per destruir els ordinadors de Bárcenas

La secció sosté que hi ha «indicis suficients» de la comissió de possibles delictes de danys informàtics, previstos a l'article 264.1 del Codi Penal

Mariano Rajoy
Mariano Rajoy | Catalunyadiari.com

L'Audiència de Madrid ha confirmat el processament del PP, de la seva tresorera i de diversos assessors legals per presumptes delictes de danys informàtics i encobriment per esborrar suposadament els discos durs dels ordinadors utilitzats per l'extresorer Luis Bárcenas a la seu nacional del partit.

La Secció Quarta de l'Audiència Provincial de Madrid ha desestimat els recursos presentats pel Ministeri Fiscal; el PP; la tresorera, Carmen Navarro; Fernández-Rodríguez, l'assessor jurídic; Alberto Durán; i el director del sistema d'informació del partit, José Manuel Moreno.

L'Audiència de Madrid es reafirma

Tots van recórrer l'acte de transformació de diligències prèvies en procediment abreujat, però l'Audiència confirma la decisió del jutjat número 32 de Madrid en un acte contra el qual no cap altre recurs.

La secció rebutja els arguments dels recurrents i sosté que hi ha «indicis suficients» de la comissió de possibles delictes de danys informàtics, previstos en l'article 264.1 del Codi Penal; i d'encobriment, previst en l'article 451.2 de la mateixa norma.


Comentaris

envia el comentari