IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'elitista educació de Eleonor i Sofia de Borbó: amants de la música, la literatura, l'art, les llengües i la tecnologia

Les dues cursen al centre Santa María de Los Rosales, on reben la millor formació possible

La princesa Leonor y la infanta Sofía
La princesa Eleonor i la infanta Sofia | CatalunyaDiari

Ser fill de reis pot semblar una sort i un privilegi, ja que és garantia d'una vida acomodada, reconeixement i atencions, si bé amb el títol també recauen importants deures i obligacions.

Per aquesta raó, l'educació i la formació constant són part del dia a dia dels més petits de la Casa Reial, els qui, al seu moment, hauran d'assumir les responsabilitats reals dels seus pares. En aquest sentit, l'educació d'Eleonor i Sofia de Borbó difereix, encara que a Letícia no li agradi, de la resta de nens, els qui són lliures de tenir una infància molt més absent de càrregues.

Com informa 'El Mundo', precisament pel seu estatus, Eleonor de 12 anys i Sofia de 10, han de fer front a una formació elitista. Ambdues han d'aprendre a comportar-se en actes oficials i contenir els seus impulsos infantils quan ho demanda l'ocasió, a més han d'aprendre tota classe de destreses reals, com l'oratòria i la declamació, així com art i cultura de gran nivell.

Segons se sap, ambdues reben una estricta educació en la qual es posa un especial recalcament en la cultura. Eleonor, actualment, estudia primer de l'ESO al centre Santa María de Los Rosales, domina l'anglès, practica ballet, estudia xinès i toca el violoncel.

Per si no fos poc, com tant ella com la seva germana tenen prohibides les distraccions estèrils durant la setmana, com les consoles, els mòbils o la televisió, encara aconsegueixen treure temps per conrear-se en matèries com el cinema japonès o la literatura. De fet, Leonor gaudeix molt de pel·lícules com 'El viatge de Chihiro' o 'Dersú Uzala', i llegir autors com Tolkien, James Barrie o Lewis Carroll.

Amant de la música i la informàtica


Les dues dominen la informàtica i estan al corrent de les últimes novetats; la infanta Sofia, en aquest aspecte, destaca per un talent natural per les noves tecnologies i per un grat gust per a la música. De fet, la infanta va saber enginyar-les-hi per combinar ambdues coses i amb només set anys li va regalar al rei Felip una llista de cançons que ella mateixa s'havia descarregat.

Les dues, llavors, són dos joves intel·lectualment avançades, amb molt talent i saber estar, que prometen, gràcies al seu caràcter i la seva obstinada dedicació com a estudiants, destacar molt en el futur, independentment del que representin els seus títols.

Desde muy pequeñas han tenido que formarse en centros y materias elitistas
Des de molt petites han hagut de formar-se en centres i matèries elitistas | CatalunyaDiari

 


Comentaris

envia el comentari