Un emotiu vídeo homenatge a Gabriel es fa viral a les xarxes socials

La causa contra l'autora del crim continua en peu

  

El cas de Gabriel Cruz segueix commovent tothom, encara que ja han passat diverses setmanes d'ençà que el seu cos va ser trobat sense vida al maleter del cotxe d'Ana Julia Quezada. Les mostres de suport als familiars del petit són constants, sobretot a través de les xarxes socials, mentre que els pares han de continuar confrontant el cas perquè la causa contra l'autora del crim continua en peu. Per fer-ho han sol·licitat els serveis de l'advocat Paco Torres, un dels millors penalistes de tota Espanya.

Són molts els missatges que reben de desconeguts que intenten fer més amè el tràgic succés per als pares i familiars de la víctima. Mikel i Olaia són la parella de grafiters que va dedicar un mural al menor a casa de la seva àvia. Va ser una proposta que va encantar als familiars de Gabriel i que ha resultat ser un gran homenatge.

L'emotiu vídeo sobre la vida de Gabriel

Hi ha un dels homenatges que està causant més sensació que els altres. Es tracta d'un muntatge audiovisual, de tres minuts i mig, ple d'imatges del petit junt amb els seus pares, Ángel David Cruz i Patricia Ramírez. El seu naixement i la seva infància són alguns dels moments més especials que es poden veure a l'impactant vídeo.
 

Revifa l'amor entre els pares del petit

La cosina de Gabriel Cruz ha afirmat que la tragèdia ha fet que els pares de la víctima s'uneixin més i torni a sorgir l'amor: «Ángel i Patricia s'estimen i crec que Gabriel ha fet que s'estimin encara més. Haurà unit moltes vides en aquest món després de tot això». «La veritat és que nosaltres no pensàvem que això anava a ser així. Tu obres qualsevol xarxa social i a totes hi ha un peix, un gira-sol, una foto de Gabriel», explicava agraïda pel suport de la ciutadania.


Comentaris

envia el comentari