rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una Aída Nizar molt més prima marxa a Itàlia per treballar en un projecte de Mediaset

Podria ser una de les participants de la versió italiana de 'Gran Herrmano' o 'Supervivientes'
Aída Nizar marxa a Itàlia per treballar en un projecte de Mediaset. | Europa Press

 

Aída Nizar, coneguda pel seu pas per 'Gran Hermano', ha començat una nova etapa de la seva vida amb un canvi radical. La televisiva se'n va a la ciutat del Vaticà, a Itàlia, a viure i treballar en un projecte de Mediaset. «Els somnis es fan realitat», explicava il·lusionada en un dels seus vídeos penjats a les xarxes socials. L'exconcursant apareixia a l'aeroport Adolfo Suárez de Madrid, instants abans de facturar el seu equipatge.

 

D'altra banda, el que més ha cridat l'atenció ha estat el seu canvi físic, ja que s'ha aprimat molt. «Que guapa! Estàs més joveneta», «Espectacular per dines i per fora» i «M'encantes», eren alguns dels missatges que li arribaven dels seus seguidors. A més, des de les xarxes sempre s'ha pogut veure com es preocupa pel seu aspecte físic, ja que li agraden molt els tractaments de bellesa.

 

 

Encara no se sap per què ha perdut tant de pes, podria ser que hagués fet exercici físic o que el canvi de país l'hagi causat estrès. Una altra de les coses que tampoc es coneix és quin càrrec ocuparà a Itàlia, tot i que sí que se sap que s'ha estat preparant en una acadèmia per aconseguir l'èxit televisiu.

 

Noves aparicions televisives 

De fet, durant diversos mesos ha estat assistint a classes intensives per participar en el programa 'Grande Fratello VIP'. No obstant això, els rumors apunten que podria ser una de les pròximes participants del 'reality' 'Supervivientes', però en la versió italiana, on es podria tornar a topar amb Marco Ferri, amb qui ja va tenir algunes picabaralles. 

 

Aída Nizar ha canviat molt físicament i la seva vida també s'ha capgirat | Cedida

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris