L'exconcursant d''Operación Triunfo', Alfred García, a 'Viva la Vida': «Sense Amaia no sé què seria»

Els representants d'Espanya a Eurovisión 2018 van ser entrevistats després de conèixer-se la troballa del cos de Gabriel Cruz

Alfred y Amaia durante su entrevista en 'Viva la vida'
Alfred i Amaia durant la seva entrevista a 'Viva la vida'. | Telecinco

Els exconcursants d''Operación Triunfo' Amaia Romero i Alfred García han visitat aquest diumenge, 11 de març, el plató de 'Viva la vida' per promocionar la cançó que representarà Espanya aquest any a Eurovisión: 'Tu canción'. 

La parella s'asseia per primera vegada a un plató de televisió després de conèixer-se la terrible troballa del cos sense vida de Gabriel, a la família del qual li van dedicar la cançó que posteriorment van cantar. Una entrevista on Amaia i Alfred també van parlar d'aquesta nova experiència que estan vivint, així com de la seva relació amorosa. 

En un moment donat, el cantant català va aprofitar l'entrevista per llançar un bonic i tendre missatge a Amaia: «Almenys ens tenim l'un a l'altre i ens va molt bé tenir-nos. Estant sols seria el doble de dur, de vegades tenim moments de ‘baixons’ i si no estigués ella, no sé què seria», va confessar el cantant. 

Amaia responia amb la naturalitat i sinceritat que tant els caracteritza dient que «tenir una persona que està vivint el mateix que tu, és un gran suport», reconeixia la pamplonesa. 

Com no podia ser d'una altra manera, la presentadora del programa de Telecinco, Toñi Moreno, va demanar als representants d'Eurovisión 2018 que expliquessin com havia sorgit l'amor entre ells, però «de veritat», no com van fer amb Pablo Motos, bromejava Moreno. «Tenia curiositat de veure el que faria Alfred, creia que faria una mica el pena», confessava la guanyadora d''OT 2018'. 

 

Una entrevista complicada

L'entrevista d'Amaia i Alfred va ser una de les més delicades que han viscut, ja que cal recordar que va tenir lloc moments després de conèixer-se la notícia de la troballa del cos sense vida de Gabriel Cruz. Un cas que ha tingut tota Espanya commocionada durant aquestes setmanes. 

De fet, els mateixos protagonistes van confessar que seria l'entrevista més complicada que haurien viscut fins al dia d'avui: «Crec que és important veure que la innocència i la veritat que vosaltres transmeteu, i amb la qual heu conquistat a tot un país, existeix», sentenciava Toñi Moreno en la presentació dels convidats, just després d'haver realitzat un especial informatiu sobre la trista notícia.


Comentaris

envia el comentari