L'exdona de Gustavo González descobreix més infidelitats

L'afer amb María Lapiedra ha estat una més de les múltiples infidelitats que el paparazzi ha tingut en els darrers anys
Imatge d'en Gustavo González a Telecinco | Cedida

 

Segueix el serial de Gustavo González i María Lapiedra. En aquest cas, Toñi, l'exdona de Gustavo González, s'hauria tret un pes de damunt tot i que, segons dicta la lògica, aquesta ho hauria d'estar passant malament després de la sobtada separació del seu marit.

 

I és que, segons expliquen, l'afer amb Lapiedra hauria servit perquè Toñi, que va compartir 30 anys de la seva vida amb el fotògraf però que assegura que va saber moltes coses gràcies a la televisió, s'adonés de totes les mentides que el pare dels seus fills li havia estat explicant al llarg dels darrers anys.

 

Tot sembla indicar que, a hores d'ara, són unes quantes les dones amb les quals el col·laborador de Telecinco havia mantingut relacions durant els últims 30 anys. 

Gustavo segueix estirant el xiclet

Gustavo no cessa i els seus serials amorosos segueixen a l'ordre del dia. Tot i que és evident que María Lapiedra va intentar allargar el màxim possible la història per extreure'n un rèdit econòmic, ningú entèn perquè ho fa en Gustavo.

 

María Lapiedra explicant que va ser l'amant de Gustavo González durant més de 8 anys | Telecinco

 

Així mateix, són diversos els qui es pregunten perquè Gustavo no frena María Lapiedra, amb qui té un tracte més que proper. D'aquesta manera, molts companys del paparazzi i col·laboradors de 'Sálvame' ja s'han encarregat d'alçar la veu i assegurar que es podria tractar d'un muntatge.

 

El que sí que està clar, però, són les múltiples infidelitats de Gustavo González. María Lapiedra no va ser l'única amant per Gustavo —aquesta va assegurar que va ser «més que una simple amant» per Gustavo— i els pròxims dies podrien ser molt intensos, ja que es podrien descobrir altres afers de Gustavo mentre era amb la seva dona.