rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'exmarit d'Arantxa Sánchez Vicario hauria refet la seva vida amb Raquel V.

Un amic de l'empresari ha explicat els detalls de la seva relació
Arantxa Sánchez Vicario i el seu ex, Josep Santacana, el 2016 | CatalunyaDiari.cat

 

Josep Santacana, exmarit d'Arantxa Sánchez Vicario, hauria refet ja la seva vida amb Raquel V., una jove «rossa amb cabells llargs, operada i que crida l'atenció», segons va avançar 'Sálvame Diario'. 

 

Kiko Hernández va assegurar que «Santacana ha refet la seva vida, des de fa cinc mesos, amb una altra noia que, segons sembla, és gogó», donant peu als rumors que el final de la parella va arribar sota l'ombra d'una infidelitat. 

 

Aquest mateix cap de setmana, el programa va anunciar que comptava amb una imatge de la suposada nova parella de Santacana, afirmant que «no té res a veure amb Arantxa, però res a veure. És una noia de Madrid, i no és gogó. Que jo sàpiga no té cap ofici», va confirmar un amic de Santacana. 

 

El mateix amic va assegurar durant el programa que l'exmarit de la tenista i la suposada noia «fa tres anys que estan junts» aproximadament i que la seva relació no és pas recent.

 

Raquel V, la suposada nova xicota de Josep Santacana | Telecinco

Afirmen que Arantxa coneixia que Josep tenia una amant

 

En les seves declaracions, l'amic de Josep Santacana ha afirmat també que Arantxa Sánchez Vicario coneixia la relació que mantenia el seu marit amb Raquel, ja que ells dos fins i tot es van deixar veure junts al Port de Barcelona, on passaven llargues temporades vivint en un vaixell.

 

Les seves paraules contradiuen les d'una amiga de l'extenista, qui assegurava que Arantxa es lamentava d'haver estat vivint «una mentida» durant tot aquest temps previ a la seva separació.

 

 

Segons ha explicat, la nova parella estaria vivint la seva relació en un apartament de la ciutat de Miami on el matrimoni havia estat convivint. Segons alguns mitjans, Arantxa, per la seva part, està a casa del seu germà Emilio i ha trobat en la seva família el suport que necessita per enfrontar-se a aquesta nova etapa.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris