IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La Infanta Pilar, germana del rei Joan Carles, demana a Letizia que assisteixi al mercat benèfic Nou Futur

Critica a la reina per què no s'ha mostrat molt «activa» en les edicions anteriors d'aquest esdeveniment

La infanta Pilar en la presentación del rastrillo benéfico de Nuevo Futuro
La infanta Pilar en la presentació del mercat benèfic de Nou Futur | GTRES

Cada any per aquestes dates la germana del rei emèrit Joan Carles I, la infanta Pilar, apareix davant dels mitjans de comunicació per donar el seu suport a la presentació oficial de l'obertura del mercat de Nou Futur.

Des de fa 49 anys la infanta Pilar convida al nucli de la família reial, reis actuals i emèrits, a participar en l'esdeveniment, encara que no s'ha mostrat molt convençuda que la reina Letizia aparegui pel mercat. Assegura, en una entrevista a 'Vanitatis' durant l'esdeveniment, en referència a Letizia i amb to crític, que «sembla que la reina no és molt activa. Solament va acudir quan era la núvia del príncep d'Astúries».

Malgrat això es mostra encara esperançada que finalment sí que acudeixi i afegeix que «està convidada» i que espera que tingui temps i que en aquesta ocasió sí que hi vagi. De moment, la que sí que està confirmada és la presència de Sofia.

D'altra banda la Infanta Pilar espera que també el rei Joan Carles, el seu germà, acudeixi a la cita. L'any passat va fer una aparició inesperada que va sorprendre a tots els que es trobaven en el mercat.

«Va ser increïble. Mai havia vingut i va ser una alegria tremenda. De sobte, em crida i em diu 'Escolta tu, que vaig'. I jo fent salts d'alegria. Metafòricament, clar, perquè amb 81 anys no estic per a molts salts», explicava la infanta, que espera que aquesta vegada torni a repetir-se la situació malgrat que diu no haver pogut parlar encara amb ell: «No sé per on para el meu germà i encara no he pogut parlar amb ell. Per descomptat que el vaig trucar i dir-li 'Escolta, dóna'm alguna cosa'»

Durant la presentació del mercat benèfic d'aquest any la infanta Pilar també ha parlat de l'embaràs de la seva neboda María Zurita. «La meva germana, la infanta Margarita, està molt il·lusionada en ser àvia», ha assegurat a l'entrevista.


Comentaris

envia el comentari