IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'OCU elabora una llista per determinar quins són les quatre pitjors marques per comprar carn envasada

Moltes d'elles són preparats de carn o 'Burguer Meat' de molt poca qualitat comparats amb els productes de les carnisseries

Carne pícada

Cada vegada més persones compren la carn envasada en el supermercat en lloc d'en la carnisseria| Cedida

Per comoditat i pragmatisme les persones comencen a comprar cada vegada més coses d'una sola vegada a l'hora d'anar al supermercat. No obstant això, fer-ho comporta el risc d'acabar comprant productes de menor qualitat cosa que, abans, quan els clients seleccionaven la compra i buscaven cada producte en diferents comerços especialitzats, no succeïa amb tanta freqüència.

  

  

Ara, com informa 'El Norte de Castilla', són cada vegada més els consumidors que opten per comprar carns envasades al supermercat, en lloc de dirigir-se a una carnisseria de confiança. La diferència de preu entre un producte i un altre és evident, però també ho és la qualitat que sol ser un tema que passa més fàcilment inadvertit.

De fet, en moltes ocasions el producte que el client compra, no és en realitat el que esperava, sinó que es tracta d'un preparat carni o un «burguer meat», format per peces de carn de menys qualitat.

Per evitar aquest tipus de malentesos, l'OCU ha elaborat un estudi amb la finalitat de determinar quines marques s'han de comprar i quines no. Per fer-ho, té en compte l'existència o no d'additius, cereals, vegetals, sulfits i percentatge real de carn.

L'OCU va analitzar 22 marques, sis d'elles aconsegueixen una bona posició —'El Corte Inglés Vacuno año picada 1º B'; 'E. Leclerc Picada de añojo'; 'Gourmet (Aldi) Carne picada vacuno para freír'; 'Tradivac Preparado de carne picada añojo'; 'Eroski Basic Preparado de carne vacuno' i 'El Pozo Vacuno estilo carnicería'.Quatre productes que es desaconsella comprar

Contràriament, l'estudi de l'OCU, conclou que existeixen quatre marques la compra de les quals s'ha d'evitar o, almenys, és molt desaconsellable fer-ho. Es tracten de les següents: 'Alipende Preparado de carne vacuno'; 'Formato Familiar (DIA) Preparado carne picada'; 'Granja Los Tilos Preparado de carne picada añojo' i 'Roler Preparado de carne vacuno''.

Aquestes quatre opcions han estat considerades burguer meat i, a part de mostrar-se com una opció enganyosa per al consumidor, compten amb menys percentatge de carn que l'esmentat i una relació qualitat - preu injustificada, que els envien directament a la part inferior de la taula de l'OCU.

Lista elaborada por la OCU
Llista elaborada per l'OCU | OCU

 


Comentaris

envia el comentari