IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La baixa audiència de 'Sálvame Deluxe' esgota la paciència dels directius de Mediaset

Divendres passat el programa del cor va tocar fons i 'Tu cara me suena' gairebé va doblar la seva audiència

Jorge Javier Vázquez | Telecinco
 

Les audiències de Sálvame Sálvame Deluxe fa temps que no són les que eren, i des que al desembre Antena 3 va passar per davant de Telecinco en el recompte mensual —fet que va tornar a repetir-se al gener—, la direcció de Mediaset està molt enfadada. Les males dades que va aconseguir Sálvame Deluxe aquest divendres, 17 de febrer, —programa que en el seu temps va ser l'estrella de la cadena— ha provocat tensions entre els directius de la cadena i Jorge Javier Vázquez.

L'última edició del Deluxe va aconseguir només un 13,3% de quota de pantalla, amb poc més d'un milió i mig d'espectadors, que són les pitjors dades que ha aconseguit el programa en quatre anys i caient més de quatre punts respecte a la setmana anterior. A més, coincidint amb les bones audiències de Tu cara me suena, que va aconseguir un 24% de quota i més de tres milions d'espectadors, el global del mes de febrer torna a decantar-se per Antena 3 i provoca que la direcció de Telecinco exigeixi explicacions i resultats, segons ha explicat ESdiario

Segons sembla, Paolo Vasile ha esgotat la paciència que li quedava amb Jorge Javier Vázquez i el seu univers Sálvame, i des dels despatxos de Mediaset s'ha posat en dubte la seva relació amb el presentador. La veritat és que el divendres que ve, 24 de febrer, serà un dia clau per a la continuïtat del format, perquè si l'audiència no millora i torna a produir-se un altre desastre com la d'aquest cap de setmana, les coses podrien canviar molt a Telecinco.


Comentaris

envia el comentari